22/2/11

81o ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ

Συμπληρώνοντας φέτος 81 χρόνια ύπαρξης, η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης ανοίγει τις πύλες της στις 3 Μαρτίου, αποκαλύπτοντάς μας το μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου σε όλο του το μεγαλείο. Ανακαλύψτε τα νέα πρωτότυπα και καινούρια αυτοκίνητα παραγωγής που θα κάνουν το παγκόσμιο ή και ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο σε λίγες ημέρες στην Ελβετική πόλη! <a href=http://www.autotriti.gr/newcars/ekthesh/index.asp><b>Δείτε όλα τα μοντέλα</b></a>


                                              Διαβάστηκε από 3563 αναγνώστεςΔιεθνής έκθεση της Γενεύης
Την Πέμπτη 3 Μαρτίου ανοίγει τις πύλες της στο κοινό η μεγαλύτερη Διεθνής Εκθέση Αυτοκινήτου στον κόσμο, αυτή της Γενεύης. Θα διαρκέσει 11 ημέρες, και θα φιλοξενήσει πολλές και σημαντικές πρεμιέρες μοντέλων παραγωγής ή πρωτοτύπων. Τα νέα ή ανανεωμένα μοντέλα που θα δούμε εκεί είναι πολλά, και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα, με τα περισσότερα από αυτά να σας τα έχουμε παρουσιάσει πρώτοι στο autotriti.gr.

Ανάμεσα στα μοντέλα που θα βγουν στην παραγωγή ξεχωρίζουν τα Chevrolet Aveo, Hyundai i40, Kia Rio, Lancia Ypsilon, Mercedes C-Class & SLK και το ανανεωμένο VW Tiguan.
Στα υβριδικά και ηλεκτρικά θα δούμε τo υβριδικό Yaris, το ηλεκτρικό iQ και το Volvo V60 hybrid, στα πρωτότυπα τα BMW Vision ConnectedDrive, Subaru Impreza concept και Suzuki Swift S-Concept
To autotriti.gr θα σας ενημερώνει άμεσα για ότι καινούργιο παρουσιασθεί μέχρι την έναρξη της Έκθεσης ενώ παράλληλα θα είναι στη Γενεύη και θα σας μεταδίδει online όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
Παρακάτω σας παραθέτουμε τα σημαντικότερα μοντέλα που έχουν ήδη παρουσιασθεί, απολαύστε τα…
 Audi A3 concept
 Audi RS3
 Audi A6
 Audi Q5 (υβριδικό)
 BMW Vision ConnectedDrive/ActiveE
 Chevrolet Aveo sedan
 De Tomaso SLC
 Chevrolet Cruze (5θυρο)
 Ferrari 612 Scaglietti
 Fiat Freemont
 Ford Vertrek
 Honda Accord (ανανεωμένη έκδοση)
 Hyundai i40
 Hyundai Veloster
 Infiniti Etherea concept

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου