7/2/11

Η «ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ» ΤΟΥ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΙΜΟΥ


Μετά από χρόνια κάτι φαίνεται πως αλλάζει στην Παιδόπολη του Αγ. Ανδρέα στον Άλιμο.
Η  απομόνωση, οι κλειστές πόρτες, η αλαζονική διάθεση, η αδιαφορία, φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν. Φέτος η  Παιδόπολη άνοιξε την αγκαλιά της , όχι μόνο για την φιλοξενία των μικρών αγγέλων που η ζωή στάθηκε ιδιαίτερα σκληρή μαζί τους, αλλά και για την τοπική κοινωνία που δείχνει το ευαίσθητο πρόσωπό της και στέκεται δίπλα στην διοίκηση σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να αποκαταστήσει αυτή την αδικία εις βάρος τους. Έτσι  με πολλή χαρά  ανταποκρίθηκαν όλοι στην πρόσκληση του Δ.Σ και της Προέδρου κ. Λεωτσάκου  και παραβρέθηκαν στην κοπή της Πίτας της,  που έγινε  σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα . Η υποδοχή εγκάρδια, τα παιδικά προσωπάκια φωτισμένα και χαμογελαστά, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες, και μοιράστηκαν λιχουδιές και ευχάριστες στιγμές με τους προσκεκλημένους, που ένοιωσαν μια ευχάριστη έκπληξη για αυτή την απρόσμενη αλλαγή νοοτροπίας.
Επιτέλους  φαίνεται ότι από την πλευρά του Υπουργείου , έγινε μια σωστή επιλογή με αξιοκρατικά κριτήρια για αυτή την τόσο ευαίσθητη θέση, που χρειάζεται  όχι μόνο γνώσεις και καλές προθέσεις  , αλλά κυρίως αληθινό ενδιαφέρον, ειλικρινή προσπάθεια , καλοπροαίρετη διάθεση, όρεξη για δουλειά και πάνω απ όλα  αγάπη και φροντίδα για αυτές τις παιδικές ψυχούλες που έχουν εναποθέσει τις ζωές τους στα χέρια του προσωπικού και της διοίκησης της Παιδόπολης.
Η Τοπική Κοινωνία  και όχι μόνο , είναι βέβαιο ότι δεν θα  μείνει ασυγκίνητη από αυτή την προσπάθεια. Θα  την στηρίξει  με κάθε τρόπο και θα σταθεί αλληλέγγυα σε κάθε πρόσκληση  αγάπης  που θα εξασφαλίσει σε αυτά τα αγγελούδια την θαλπωρή μιας πραγματικής οικογένειας , που  τόσο έχουν στερηθεί σε αυτή την  τρυφερή ηλικία. Εμείς πάντως δηλώνουμε ήδη εθελοντές και θα βρισκόμαστε σαν απλοί στρατιώτες στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα  που δίνει η νέα διοίκηση και η Πρόεδρος, ώστε στο μέλλον  να υπάρχουν   όσο το δυνατόν λιγότερα παιδιά στην φιλόξενη αγκαλιά της Παιδόπολης και όσο το δυνατόν περισσότερα στην αγκαλιά  μιας αληθινά όμορφης οικογένειας που θα τους χαρίσει την πραγματική ευτυχία που αξίζουν και που  τόσο σκληρά στερήθηκαν ...

Ν.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου