22/2/11

MEDIA STROM: “ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ”


40 εκατομμύρια ευρώ η επένδυση στη νέα υπερσύγχρονη εργοστασιακή μονάδα στο Μαρκόπουλο Αττικής
Το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στο Μαρκόπουλο Αττικής παρουσίασε, σήμερα, η Media Strom σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων των νέων της εγκαταστάσεων.

Σε μία εξαιρετικά δυσμενή για τη χώρα οικονομική συγκυρία, κατά την οποία οι μεγάλες επενδύσεις στον κλάδο της στρωματοποιΐας πραγματοποιούνται σε χώρες των Βαλκανίων, η Media Strom επενδύει στην Ελλάδα και στηρίζει την ελληνική οικονομία, με απώτερο στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ύπνου των Ελλήνων.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε επένδυση 25.000.000 ευρώ, στο νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στο Μαρκόπουλο Αττικής, που αποτελεί πρότυπο για τα Ευρωπαϊκά και διεθνή δεδομένα. Η συγκεκριμένη επένδυση είναι η μεγαλύτερη, έως σήμερα, στον κλάδο της στρωματοποιΐας και μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα, ενώ θα οδηγήσει σε πολλαπλά οφέλη για τους Έλληνες πολίτες και καταναλωτές, όπως:

· Αύξηση της απασχόλησης κατά 22% , με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

· Βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων, χωρίς αύξηση των τιμών, αφού το νέο εργοστάσιο έχει εξοπλιστεί με μια μοναδική γραμμή παραγωγής στρωμάτων, αποτελούμενη από τα καλύτερα μηχανήματα των κορυφαίων κατασκευαστών στον κόσμο, για να εξασφαλίζει άριστη συμπεριφορά και σταθερή απόδοση στο χρόνο για κάθε στρώμα.

· Προσφορά κορυφαίας ποιότητας στρωμάτων σε τιμές ανταγωνιστικές και προσιτές σε όλους, αφού ο καλός ύπνος είναι πολύτιμο αγαθό και δικαίωμα όλων των ανθρώπων.

Το νέο εργοστάσιο της εταιρείας, ήδη, στεγάζει τις πλέον σύγχρονες και πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής στρωμάτων και συμπληρωματικών προϊόντων ύπνου, καθώς και το άρτια εξοπλισμένο Εργαστήριο R&D για τη δοκιμή της αντοχής, της ορθοπεδικότητας & της ανατομικότητας των στρωμάτων.

Στο εγγύς μέλλον αναμένεται η ολοκλήρωση ενός ακόμη κτιριακού συγκροτήματος με τις τελευταίου τύπου υπηρεσίες logistics, οι οποίες θα επιτρέπουν την πλήρη αυτοματοποίηση στην αποθήκευση, αναζήτηση εμπορευμάτων και φόρτωση για διανομή, καθώς και τα νέα γραφεία της εταιρείας, συνολικού κόστους επένδυσης 15.000.000 ευρώ.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας, κύριος Ιωάννης Νιάρχος, στην ομιλία του ανέφερε πως: «Είμαστε υπερήφανοι που κάναμε πραγματικότητα το όνειρο μιας ζωής, με τη δημιουργία αυτού του εργοστασίου, που είναι το κορυφαίο στην Ευρώπη και ένα από τα πιο σύγχρονα σε όλον τον κόσμο. Αναμφίβολα, αποτελεί απόδειξη του γεγονότος ότι η MEDIA STROM είναι ταγμένη στην υπηρεσία του καλού ύπνου και κατά συνέπεια όλες οι ενέργειες της στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων».

Παράλληλα, το νέο εργοστάσιο σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τη Media Strom, καθώς η μεγαλύτερη παραγωγική δυνατότητα του νέου εργοστασίου θα δώσει στην εταιρεία τη δυνατότητα να επεκτείνει σημαντικά την εξαγωγική της δραστηριότητα σε χώρες της Ευρώπης και της Μ. Ανατολής.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ομιλία του ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, κύριος Γιώργος Νιάρχος: «Η μεγαλύτερη παραγωγική δυνατότητα του νέου εργοστασίου μας και, φυσικά, πάντα με την υποστήριξη των εργαζομένων, προσφέρει τη δυνατότητα να επεκτείνουμε σημαντικά την εξαγωγική μας δραστηριότητα σε χώρες της Ευρώπης και της Μ. Ανατολής . Όραμά μας είναι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η Media Strom να καταστεί μία από τις μεγάλες ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις».

Η MEDIA STROM είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης του κλάδου, με πωλήσεις 37 εκ. ευρώ όταν η δεύτερη εταιρεία ακολουθεί με 18 εκ. ευρώ. μια απόσταση που συνεχώς αυξάνεται, χάρη στα πρωτοποριακά προϊόντα και τις καινοτομικές υπηρεσίες που η εταιρεία θέτει συνεχώς στη διάθεση των καταναλωτών.

Σήμερα, περισσότεροι από 2.500.000 άνθρωποι ξυπνούν με χαμόγελο πάνω σε ένα στρώμα Media Strom. Η διαχρονική εμπιστοσύνη των καταναλωτών, διατηρεί την εταιρεία στην πρώτη θέση στον κλάδο όλα αυτά τα χρόνια.


Λίγα λόγια για την εταιρεία 

Η Αθηναϊκή Στρωματοποιία ιδρύθηκε το 1967 και είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία στρωματοποιίας. Στα 44 χρόνια δραστηριοποίησής της έχει συνδέσει το όνομά της με τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στη στρωματοποιία, εδραιώνοντας την ηγετική της θέση στην αγορά με πωλήσεις 37 εκ. ευρώ, όταν η δεύτερη εταιρεία ακολουθεί με 18 εκ. ευρώ. μια διαφορά που συνεχώς διευρύνεται, χάρη στα πρωτοποριακά προϊόντα και τις καινοτομικές υπηρεσίες που η εταιρεία θέτει συνεχώς στην διάθεση των καταναλωτών. Σήμερα η εταιρεία διαθέτει ένα δίκτυο 60 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, το οποίο και επεκτείνει με ραγδαίους ρυθμούς, μέσω franchising.

Η κατασκευή του νέου υπερσύγχρονου εργοστασίου δημιούργησε πλεονάζουσα παραγωγική δυναμικότητα, που επιτρέπει πλέον στη MEDIA STROM να επεκτείνει τη δραστηριότητά της στο εξωτερικό, εξάγοντας στην Ευρώπη αλλά και στις χώρες της Μ. Ανατολής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου