3/5/11

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ» ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ


ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.

Το Δημοτικό αναψυκτήριο «Δ. Κιντής» αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη τα τελευταία 20 χρόνια.

Το δημοτικό αναψυκτήριο αποτελεί χώρο πολιτιστικής έκφρασης και ψυχαγωγίας.

Το δημοτικό αναψυκτήριο φιλοξενεί τη δραστηριότητα των μαζικών φορέων, των κινημάτων δράσης και ειρήνης , των σχολείων και των αντιστασιακών στηρίζοντας την προσπάθεια και τη δράση τους.

Ο νόμος 3852/10 ΦΕΚ 87/7-6-2010 (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ), δεν απαγορεύει ρητά την λειτουργία τέτοιων δραστηριοτήτων (αναψυκτήρια), όπως το παραδέχεται και η μελέτη του Δήμου κάτω από τον τίτλο «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ», πλην όμως χωρίς την σύνταξη ειδικής οικονομοτεχνικής μελέτης, το απορρίπτει η Δημοτική Αρχή, με το πρόσχημα ότι δημιουργείται τεράστια πλοκή και γραφειοκρατία ώστε εκ των πραγμάτων να καθίσταται απαγορευτική γι΄ αυτούς η λειτουργία τέτοιων μονάδων…………..;

Με άλλα λόγια ομολογούν ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί ο Δήμος τη λειτουργία των αναψυκτηρίων. Είναι επίσης βέβαιο ότι η προηγούμενη Δημοτική Αρχή «φόρτωσε» τον ΕΥΩΝΥΜΟ Α.Ε. με τεράστιες ζημίες, αγνοώντας όμως τους πραγματικούς λόγους αυτών των ζημιών, (μισθοδοσία υπεράριθμων υπαλλήλων με απασχόληση τους σε άλλες δημοτικές υπηρεσίες και ταυτόχρονη κακοδιαχείριση).

Το ΕΝΑΚ ενημερώνει τους Ηλιοπουλίτες οτι στο τέλος Μαΐου θα καταθέσει πρόταση αξιοποίησης των Δημοτικών αναψυκτηρίων και γενικότερα την αξιοποίηση της Δημόσιας περιουσίας.

ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ στην υπηρεσία του πολίτη και της πόλης

Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα

                                                      ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Επικεφαλής: ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Γραφεία Κινήματος: Πανταζή 6 Ηλιούπολη Τ.Κ. 16345
Τηλεφ. 2110141163   FAX 211131129
e-mail: pantazopoulos.dimitris@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου