15/2/13

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΘΗΣΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.


Επιπλέον, είναι ένα πρόγραμμα που λειτουργεί χωρίς υποκατάστατα και αξιοποιεί την ψυχοθεραπεία και ιδιαίτερα τις ψυχοθεραπείες μέσω τέχνης.

Σ’ αυτήν την κατεύθυνση το πέρασμα από την μια φάση στην επόμενη σηματοδοτείται από ένα δρώμενο, μια θεατρική δράση που συμπυκνώνει την μέχρι τώρα πορεία τους. Την Παρασκευή 22/2/2013 και ώρα 8:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου & Φιλαρέτου), θα παρακολουθήσετε την παράσταση αποφοίτησης των μελών της ομάδας Επανένταξης. Μέσα από αυτοσχεδιαστικές δράσεις και κείμενα που οι ίδιοι έχουν γράψει ή επιλέξει διαμορφώνουν μια παράσταση που σηματοδοτεί το κλείσιμο όλης της θεραπευτικής πορείας τους και το άνοιγμα της αυλαίας στην κοινωνία.
Η παράσταση στην οποία σας καλούμε, είναι προϊόν της Ομάδας Δραματοθεραπείας και υλοποιήθηκε από τις δραματοθεραπεύτριες του προγράμματος με την ευγενική συνεργασία των τεχνικών του θεάτρου και θα αποτελέσει μια μοναδική συναισθηματική εμπειρία.
Μετά θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας του ΘΗΣΕΑ.
              
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Καλλιθέας και το Πρόγραμμα Απεξάρτησης «ΘΗΣΕΑΣ»
σας προσκαλούν, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου & Φιλαρέτου) σε μια παράσταση από τα μέλη της ομάδας Επανένταξης με αφορμή την αποφοίτησή τους.

Θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας.

_____________________________________________________________________
Αραπάκη 33, Καλλιθέα 17676,      e-mail:somatiothiseas@yahoo.gr
Τηλέφωνο : 210-95.87.117, FAX : 210-95.91.282


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου