21/2/13

ΘΕΑΤΡΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΈΚΦΡΑΣΗ» ΘΕΜΑ: ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ


Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση»
Λέσβου 8 & Απειράνθου 1 (ύψος Πατησίων 212), στάση Καλλιφρονά, Κυψέλη
Τηλ.: 210 8645400, 211 7052380-1, 6947 668 241, 6932 302817
www.eleftheri-ekfrasi.gr, email:eleftheriekfrasi@gmail.com


 Θέμα: Φεστιβάλ αφιερωμένο στη Γυναίκα. Τα έσοδα προσφέρονται σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Το Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» γιορτάζει τη Γυναίκα, θεσμοθετώντας το φιλανθρωπικό φεστιβάλ «Λυσιστράτεια 2013» που ξεκινά από την Δευτέρα 4 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 8 Μαρτίου (επίσημη ημέρα της Γυναίκας).
Από το φετινό φεστιβάλ, τα έσοδα θα διατεθούν στη σύζυγο και στα παιδιά του δασκάλου του 16ου δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω, Σπύρου Πρίμπα. Ο Σπύρος έχασε τη ζωή του στις 29 Ιανουαρίου 2013, στην οικοδομή -που εργαζόταν συμπληρωματικά- παλεύοντας να εξοικονομήσει τα προς το ζην για την οικογένειά του.
Οι εκδηλώσεις των τεσσάρων πρώτων ημερών πραγματοποιούνται με την αμέριστη συμπαράσταση μαθητών και καθηγητών που θέλησαν να προσφέρουν τις καλλιτεχνικές δημιουργίες τους για να στηρίξουν την οικογένεια του δασκάλου, ενώ και από την τελευταία ημέρα, θα δοθεί μέρος των εσόδων.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Δευτέρα 4 Μαρτίου
1)       «Οι Λυσιστράτες του κόσμου» από τη «Νέα Γενιά Ζηρίδη», σε σκηνοθεσία Νατάσας Μερκούρη – Κυριακής Κυριακουλέα. Θεατρικό δρώμενο. Ώρα έναρξης: 20:00.
2)       «Οδοιπορικό Γυναίκας» από το 1ο Γυμνάσιο Γλυφάδας, σε σκηνοθεσία Αγγελικής Ματζαβίνου – Ιωάννας Αλεξανδροπούλου. Μουσικοθεατρικό δρώμενο.

Τρίτη 5 Μαρτίου

1)       «Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι», από το 1ο Γυμνάσιο Νέου Ηρακλείου σε διασκευή - σκηνοθεσία Δημήτρη Τίτσε. Θεατρική παράσταση σε σύγχρονη μορφή. Ώρα έναρξης: 20:00.

Τετάρτη 6 Μαρτίου

1)       «Ελένη» του Ευριπίδη, από τα «Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Μάνεση», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Γρηγοράκη.  Η Ελένη και κάθε Ελένη μέχρι σήμερα. Θεατρική παράσταση. Ώρα έναρξης: 20:00.

Πέμπτη 7 Μαρτίου

1)       «Πορτρέτα Γυναικών» μέσα από την ποίηση και το τραγούδι με τους μουσικούς Αλέκο Χρηστίδη (κρουστά) και Αλέκο Ορφανίδη (πιάνο). Ερμηνεία: Αθηνά Καραταράκη. Ώρα έναρξης: 20:00.

Παρασκευή 8 Μαρτίου

1)       «Η Γυναίκα γίνεται τραγούδι», με τους μουσικούς του Quasi Quarteto, Χρήστο Μπάκη (πιάνο), Γιώργο Μανωλά (1ο βιολί), Σπύρο Τραυλό (2ο βιολί), Έλσα Παπέλη (βιολοντσέλο). Ερμηνεία: Ειρήνη Κουτσαύτη. Πανηγυρικό κλείσιμο του Φεστιβάλ – συναυλία με τραγούδια για τη Γυναίκα. Ώρα έναρξης: 20:00.

Ώρα έναρξης: 20:00.
Τιμή εισόδου: Δευτέρα έως και Πέμπτη: 5€, Παρασκευή 10€ με ποτό.


Παρακαλούμε θερμά για την ανάρτηση, προώθηση, δημοσίευση και ενημέρωση.

Με εκτίμηση,

Μαίρη Ιγγλέση
καλλιτεχνική διευθύντρια του θεάτρου «Ελεύθερη Έκφραση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου