28/6/13

ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΠΙΤΙ ΑΝΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΧΡΕΗ 1.677 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ! AΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ... ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ -ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ- ΣΤΗ ΔΟΥ Δ' ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΙ Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΡΙΚΟΚΟ! ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ… ΨΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ!


Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"
Σε αναγκαστική κατάσχεση σπιτιού άνεργου μεταλλεργάτη προχώρησε το Δημόσιο πριν από τρεις μέρες. Ο μεταλλεργάτης, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, είναι άνεργος εδώ και τρία χρόνια. Το μόνο που του έχει μείνει είναι ένα σπίτι στα Καμίνια, το οποίο κινδυνεύει να χάσει γιατί οφείλει στην εφορία 1.677,95 ευρώ, που με τις προσαυξήσεις το ποσό έφτασε στα 2.173, 81 ευρώ.
Μάλιστα, η Εφορία (ΔΟΥ Δ' στον Πειραιά) με την πράξη καθορισμού χρεών που έγινε στις 25 Ιουνίου, ορίζει ως «πρώτη προσφορά» το ποσό των 70.000 ευρώ, προφανώς σαν τιμή εκκίνησης για τον ενδεχόμενο πλειστηριασμό.
Ο μεταλλεργάτης, όχι μόνο είναι τρία χρόνια άνεργος, αλλά χρωστάει το σπίτι στην τράπεζα, ενώ η οικογένειά του είναι χωρίς ρεύμα εδώ και 7 μήνες.
http://sibilla-press.blogspot.gr/2013/06/1677.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου