28/6/13

ΘΕΡΜΗ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

FOTO 3.jpg
Την παραίτηση του από το αξίωμα του Δημοτικού συμβούλου και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Γλυφάδας κατέθεσε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου.
FOTO 1.JPG
Στη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβούλιου της 27ης Ιουνίου 2013 ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της παράταξης του και τόνισε μεταξύ άλλων ότι και από τη νέα θέση του ως Υπουργός θα συνεχίσει να φροντίζει για τη Γλυφάδα και θα είναι αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλλονται για τη βελτίωση της εικόνας του Δήμου και της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
FOTO 2.JPG
Στη συνέχεια παρέδωσε τα «ηνία» της δημοτικής παράταξης «Μαζί για τη Γλυφάδα» στο Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Αγγελόπουλο ενώ τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο κατέλαβε ο Νίκος Λεβετσοβίτης.

Ο Δήμαρχος με τη σειρά του, καθώς και οι επικεφαλείς των άλλων παρατάξεων, ευχήθηκαν στον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Καλή Δύναμη και Κάθε επιτυχία στο έργο του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου