27/6/13

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ!«ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ» ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ



Με την αναφορά στον κ. Παπαγιωτακόπουλο το ΠΑΣΟΚ προσωποποιεί την αποχώρηση σε ένα μόνο στέλεχος, παρά το γεγονός ότι η ανακοίνωση έχει εκδοθεί από την Αριστερή ΠρωτοβουλίαΤο ερώτημα «γιατί τώρα» ήταν η πρώτη αντίδραση κύκλων του ΠΑΣΟΚ προς τον κ. Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, με αφορμή την ανακοίνωση της αποχώρησής του.
Στο σχόλιο διατυπώνεται, μεταξύ άλλων, το ερώτημα γιατί ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος «άλλαξε, τώρα, τρόπο αντίδρασης», ενώ το ΠΑΣΟΚ και το Νοέμβριο του 2011 μετείχε σε τρικομματική κυβέρνηση με τη ΝΔ και τον ΛΑΟΣ.
Με την αναφορά στον κ. Παπαγιωτακόπουλο το ΠΑΣΟΚ προσωποποιεί την αποχώρηση σε ένα μόνο στέλεχος, παρά το γεγονός ότι η ανακοίνωση έχει εκδοθεί από την Αριστερή Πρωτοβουλία και οι όποιες αναφορές γίνονται σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο.
Στο σχόλιο του ΠΑΣΟΚ αναφέρονται και τα ακόλουθα: «Για εμάς υπάρχουν δυο σταθερές: Πρώτον, η δημοκρατική παράταξη που εκφράζει το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα και είναι η παράταξη της εθνικής ευθύνης που αντιστέκεται σε επικίνδυνες δημαγωγίες, τις οποίες ιστορικά πληρώνει τελικά πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός .
Δεύτερον, πραγματικά προοδευτικό σήμερα είναι αυτό που περιορίζει, στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, τις θυσίες των πολιτών και τους παρέχει ασφάλεια και προοπτική» .
www.epikoinonia-arg.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου