28/6/13

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

DSC_9369.JPG
«Σου πάει να γελάς γι΄ αυτό μη σταματάς..»!!! Με αυτούς τους στίχους και με το τραγούδι «Χαμογέλα» ολοκληρώθηκαν τα προγράμματα του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου.
Μικροί και μεγάλοι χόρεψαν και τραγούδησαν στο τέλος της εκδήλωσης σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση μιας επίπονης προσπάθειας με ουσιαστικά όσο και εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλους όσοι συμμετείχαν στις δράσεις του Οργανισμού.
DSC_9053.JPG

Ο κόσμος, που κατέκλυσε από νωρίς το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου μας, χαμογέλασε!!! Νωρίτερα χειροκρότησε με θέρμη τα παιδιά που παρουσίασαν τις αθλητικές τους δεξιότητες και τις ικανότητές τους στη ρυθμική (διδασκαλία Νότα Σαϊνη) και στο tae kwon do (Μαρία Γεωργουλάκη, Παναγιώτης Μαυραειδής).
DSC_9085.JPG
Ανάλογο ζεστό χειροκρότημα «εισέπραξαν» και οι ενήλικες στους παραδοσιακούς χορούς (Ηλίας Ντίνος), στο tango (Στάθης Τσιγάντες, Στέλλα Τζάρτου), στη zumba (Δώρα Σατολιά) και στις αεροβικές ασκήσεις (Νικολέτα Σιμιδαλά).
DSC_9116.JPG
DSC_9181.JPG
Ο πρόεδρος του Θουκυδίδειου Οργανισμού Δημήτρης Καρανικόλας στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφερόμενος στους καθηγητές και γυμναστές που υλοποιούν τα προγράμματα, τόνισε το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τους διακρίνει και τους ευχαρίστησε για τις προσπάθειες που καταβάλουν. Επανέλαβε πως τα προγράμματα της επόμενης περιόδου θα αρχίσουν τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013 και ευχήθηκε σε όλους Kαλό Kαλοκαίρι
DSC_9317.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου