31/8/10

ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Mήνυμα ενότητας του υποψήφιου Δήμαρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Γ. Κωνσταντάτου προς τα Μέλη και τις Φίλες/Φίλους του ΠΑΣΟΚ

Θα ήθελα αρχικά να σας εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για ένα καλό φθινόπωρο και μία καλή επάνοδο στις επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις σας.

Αναμφισβήτητα, τούτο το φθινόπωρο θα είναι «καυτό», τόσο για τη χώρα μας, που βρίσκεται σε μια από τις πιο δύσκολες οικονομικά στιγμές της ιστορίας της, όσο και για το νέο δήμο μας Ελληνικού –Αργυρούπολης, ο οποίος γεννήθηκε μέσα από τη Διοικητική Μεταρρύθμιση του μεταρρυθμιστικού Προγράμματος «Καλλικράτης».

Στις προσεχείς εκλογές της 7ης Νοεμβρίου καλούμαστε να εκλέξουμε το δήμαρχο και τη διοίκηση εκείνη που θα οδηγήσουν σταθερά, με αποφασιστικότητα και ικανότητα, το Ελληνικό-Αργυρούπολη, στα καινούργια μονοπάτια του «Καλλικράτη» και θα πραγματώσουν τη σωστή εφαρμογή του και την πετυχημένη συνένωση των δύο π. ανεξάρτητων δήμων μας. Αυτούς που θα εμπιστευτείτε για να φέρουν σε πέρας αυτό το έργο θα πρέπει να είναι νέοι, ικανοί, άφθαρτοι, επαγγελματικά καταξιωμένοι, γνώστες της Τ.Α. και των θεμάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία και, τέλος, να έχουν όραμα και συγκεκριμένους στόχους που θα δεσμευτούν να υλοποιήσουν.

Εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου στον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τις Επιτροπές του Κινήματος που με βάση τα πιο πάνω κριτήρια και τις καταστατικές διαδικασίες του αποφάσισε ότι πρέπει να δώσει και έδωσε στο πρόσωπό μου και στην ανεξάρτητη Παράταξή μας «Αγώνας για το Μέλλον» την πολιτική στήριξή του.

Τόσο εγώ προσωπικά, όσο κι όλα τα στελέχη της δημοτικής παράταξής μας, αισθανόμαστε υπερήφανοι για την τιμή να μας στηρίξει ένα μεγάλο κόμμα. Δεν παύουμε όμως, όπως έχω πει, να διατηρούμε ακέραια την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική και διεκδικητική φωνή μας και να έχουμε συνεργασία με ικανούς ανθρώπους, ανεξάρτητα των όποιων πολιτικών ή κομματικών πιστεύω τους. Αυτό επιτάσσει το αυτοδιοικητικό μας πιστεύω. Αυτό προτάσσει το συμφέρον του νέου δήμου. Αυτό επιβάλλει η φωνή των συμπολιτών μας τους οποίους καλούμαστε να υπηρετήσουμε.

Άλλωστε η παράταξή μας αυτή γεννήθηκε από νέους ανθρώπους όλων των πολιτικών πεποιθήσεων με πλούσιο βιογραφικό και όρεξη να εργαστούν με πείσμα και συνέπεια για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον της πόλης μας Ελληνικού – Αργυρούπολης για το οποίο όλα τα στελέχη της παράταξής μας, μηδενός εξαιρουμένου, θα αγωνιστούμε με συνέπεια, όπως μέχρι σήμερα, πέρα από κάθε είδους κομματικές ταμπέλες και λογικές.

Στον Αγώνα αυτό σας καλώ όλα τα μέλη, φίλες και φίλους του ΠΑΣΟΚ να ενώσουμε τις προσπάθειές μας και να συμμετάσχετε ενεργά στον κοινό Αγώνα μας. Σε αυτόν τον ωραίο και δύσκολο Αγώνα, δεν πρέπει να λείψει κανείς. Δεν περισσεύει κανείς και καμία. Σας προσκαλώ λοιπόν να στηρίξετε την παράταξή μας και την υποψηφιότητα μου, ως πρόταση νίκης και προοπτικής για το παρόν και το Μέλλον της πόλης και των παιδιών μας.

Ο Νίκος Καζαντζάκης έγραφε «Πρέπει να αγαπάμε την Ευθύνη και γι αυτήν να πολεμάμε». Ετσι λοιπόν κι εγώ, ως νέος άνθρωπος, αντί να κάτσω στη βολή μου ανενεργός και συμβιβασμένος, όπως θα ήθελε το παλαιοκομματικό κατεστημένο που με πολεμάει, επέλεξα να βγω μπροστά και να Αγωνιστώ με Οραμα, Στόχους και οδηγό τις δεσμεύσεις μας και τις κοινές αξίες και αρχές μας για τις οποίες παλεύουμε. Εχοντας δε πλήρη συναίσθηση αυτής της μεγάλης ευθύνης για τον Αγώνα που ανέλαβα, δεσμεύομαι προσωπικά απέναντί σας ότι δεν θα σας απογοητεύσω.

Σας καλώ σε ενεργή στράτευση στο πλευρό μας, δίνοντας έτσι στην γενιά μας που βγήκε μπροστά με τόλμη και αποφασιστικότητα τη δύναμη και το κουράγιο που χρειάζεται για να κτίσει μαζί με εσάς ένα καλύτερο κόσμο, μια καλύτερη, ανθρώπινη και σύγχρονη πόλη. Την πόλη που μας αξίζει και δικαιούμαστε.

Απευθύνομαι και στα μέλη και τις φίλες/φίλους του ΠΑΣΟΚ που είχαν εκδηλώσει την προτίμηση τους σε άλλον συνυποψήφιο μου ή και συνεργάτες της νεοϊδρυθείσας παράταξής του, τον οποίο το ΠΑΣΟΚ για τους δικούς του λόγους δεν έκρινε ότι πρέπει να στηρίξει. Τους καλώ όλους και όλες να αφήσουν στην άκρη την όποια ενδεχόμενη πικρία τους και να πορευτούν μαζί μας στον κοινό Αγώνα. Άλλωστε, οι επικεφαλείς αυτής της παράταξης, που το ΠΑΣΟΚ τους είχε παλαιότερα στηρίξει και τιμήσει, είχαν δημόσια δηλώσει και δεσμευτεί πως θα σεβαστούν την επιλογή του και θα ακολουθήσουν αυτόν που το Κίνημα θα επιλέξει. Ήρθε λοιπόν η ώρα και τους καλώ προσωπικά να κάνουν πράξη τη δήλωση τους και, αφήνοντας κατά μέρος τυχόν προσωπικές πολιτικές, ή εμπάθειες, να ενωθούν μαζί μας, ως μία ενιαία δύναμη, στον κοινό Αγώνα μας για το παρόν και το Μέλλον της πόλης.

Αγαπητές Συνδημότισσες και Συνδημότες, μέλη και φίλες/φίλες του ΠΑΣΟΚ,

Ο Αγώνας για τη νίκη είναι δύσκολος και χρειάζεται ενότητα, στήριξη και επίμονη προσπάθεια από όλες και όλους. Με εφόδια την ακλόνητη θέληση, τις φρέσκες ιδέες και την ανιδιοτελή αγάπη μας γι αυτόν εδώ τον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, εσείς, εγώ προσωπικά και όλα τα στελέχη της παράταξής μας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να νικήσουμε και να οδηγήσουμε στέρεα και αποφασιστικά το νέο Δήμο στη νέα εποχή του.

Νέος Δήμος, Νέοι άνθρωποι, Νέες Ιδέες, Νέα Εποχή. Όλοι μαζί θα Γυρίσουμε Σελίδα στο Χθες και σε όσα μας πίκραναν και θα πορευτούμε με αποφασιστικότητα στυην πραγμάτωση του Οράματος, των Στόχων και των Δεσμεύσεών μας για το παρόν και το καλύτερο Μέλλον για τον τόπο μας. Το αξίζει και πρέπει να Αγωνιστούμε μαζί να το επιτύχουμε. Και θα τα καταφέρουμε. Γιατί το θέλουμε και το μπορούμε.

Σας προσκαλώ με ιδιαίτερη χαρά στο Εκλογικό Κέντρο της Παράταξής μας, Λ Κύπρου 32, Αργυρούπολη, το οποίο εγκαινιάζουμε την Τρίτη, 7-9-10, 8:00μμ, για ν’ ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες και ζητώ ακόμα μία φορά τη στήριξη σας για να έχουμε το θετικό αποτέλεσμα που όλοι προσδοκούμε.

Μόνο όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να Αγωνιστούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε.

Με αγάπη και εκτίμηση,

Γιάννης Κ Κωνσταντάτος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού –Αργυρούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου