2/10/10

ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ν. ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ




Νάσος Γαλακτερός, Τάσος Αδαμόπουλος και Αναστάσιος Μιχαλόπουλος δηλώνουν τη στήριξή τους και τη συμμετοχή τους πλάι στο Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου Νίκο Λαζαρόπουλο.
Τρίποντο Λαζαρόπουλου με Νάσο Γαλακτερό στο ψηφοδέλτιο
Την πρόθεσή του να κατέλθει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στην πόλη του τον Άγιο Δημήτριο δίπλα στο Δήμαρχο Νίκο Λαζαρόπουλο ανακοίνωσε ο Νάσος Γαλακτερός, πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής. Η υποψηφιότητα του Γαλακτερού ήχησε ευχάριστα σε όλα τα μέλη της παράταξης "Ανεξάρτητη Δημοτική Συσπείρωση" που έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι και να τον καλωσορίσουν.
Ο Νάσος Γαλακτερός, με μια επιτυχημένη πορεία τόσο στον αθλητισμό όσο και στη μουσική είναι αποφασισμένος σ' αυτή τη χρονική στιγμή της ζωής του να προσφέρει στην πόλη του και τους συμπολίτες του.

Προσχώρηση Αδαμόπουλου
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Αναστάσιος Αδαμόπουλος αποδέχτηκε πρόταση του Δημάρχου Νίκου Λαζαρόπουλου να είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συσπείρωσης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Προηγήθηκε συνάντηση των δυο αντρών και φίλων την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου και την επομένη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Αδαμόπουλος αφού ευχαρίστησε τον μέχρι τότε επικεφαλής της παράταξής του Δημοτική Δημιουργική Συνεργασία κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους, φίλους και φίλες της παράταξης, ανακοίνωσε την προσχώρησή του στην Ανεξάρτητη Δημοτική Συσπείρωση μετά τη δημόσια τοποθέτηση του κ. Γιαννακόπουλου ότι δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος.
Το κλίμα ήταν συγκινησιακά φορτισμένο καθότι οι δυο άντρες είχαν μακρόχρονη συνεργασία. Η ένταξη του κ. Αδαμόπουλου αλλά και άλλων στελεχών της παράταξής του στον ευρύτερο ανεξάρτητο συνδυασμό του κ. Λαζαρόπουλου δημιουργεί αέρα νίκης για το Δήμαρχο.
Ο κ. Αναστάσιος Αδαμόπουλος είναι ένα καταξιωμένο στέλεχος της τοπικής μιας κοινωνίας. Διακρίνεται για την εντιμότητα, το ήθος και τη συνέπειά του, αρετές τις οποίες εκτίμησαν και εκτιμούν οι δημότες του Αγίου Δημητρίου επί οκτώ συναπτά έτη.

Και ο Μιχαλόπουλος στο πλευρό του Λαζαρόπουλου
Το ιστορικό στέλεχος της ευρύτερης φιλελεύθερης παράταξης Αναστάσιος Μιχαλόπουλος μετά από διάλογο που είχε με το Δήμαρχο Νίκο Λαζαρόπουλο για το παρόν και το μέλλον του Δήμου αποφάσισε να προσχωρήσει στην παράταξή του και θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Η Ανεξάρτητη Δημοτική Συσπείρωση ως ανεξάρτητος συνδυασμός που είναι παρουσιάζεται εξαιρετικά ενισχυμένη μετά τις τελευταίες προσχωρήσεις επωνύμων στελεχών της τοπικής κοινωνία από όλο το πολιτικό φάσμα.
Τη δημοτική εμπειρία του κ. Μιχαλόπουλου είναι βέβαιο ότι θα αξιοποιηθεί δεόντως από το Δήμαρχο Νίκο Λαζαρόπουλο στη νέα εποχή που οραματίζεται για το Δήμο. Εκτός από την εμπειρία του ο κ. Μιχαλόπουλος διαθέτει αυξημένο κύρος και είναι γνώστης της δημοτικής πραγματικότητας. Η μεθοδικότητα και η εργατικότητά του αναγνωρίζονται από φίλους και αντιπάλους.
energosdimotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου