14/3/11

ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΔΑΝΕΙΩΝ – REAL ESTATE


Ολοκληρωμένες λύσεις στα «οικιακά» φωτοβολταϊκά

Με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της παροχής χρηματοοικονομικών συμβουλών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις και της διαμεσολάβησης για τη χορήγηση τραπεζικών δανείων, η ΕΠΙΒΛΕΨΗ έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στο χώρο της «πράσινης» οικονομίας.

Ιδιαίτερα για τον οικιακό-κτηριακό τομέα, στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπτυξης φωτοβολταϊκών συστημάτων, το εξειδικευμένο τμήμα της εταιρείας «Οικολογικά Δάνεια» προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από τη μελέτη και την εγκατάσταση του συστήματος μέχρι τη δανειοδότηση.

Βασικός στόχος των στελεχών του τμήματος είναι η σε βάθος ενημέρωση του πελάτη, η υποστήριξή του σε όλα τα στάδια της διαδικασίας και η φροντίδα να προχωρήσει στην καλύτερη δυνατή επένδυση.

Για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων, το αναβαθμισμένο site της εταιρείας www.epivlepsi.gr δίνει τη δυνατότητα υπολογισμού του μεγέθους του φωτοβολταϊκού, του κόστους αλλά και του οικονομικού οφέλους.

Η ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΔΑΝΕΙΩΝ – REAL ESTATE είναι πιστοποιημένος διαμεσολαβητής τραπεζικών προϊόντων από την Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ οι απόλυτα εξειδικευμένες υπηρεσίες της την έχουν κατατάξει μεταξύ των Leaders στη χορήγηση στεγαστικών και επιχειρηματικών δανείων.

Η εταιρεία έχει συνεργασία με όλες τις κορυφαίες ελληνικές τράπεζες και αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 7.000 υποψήφιοι δανειολήπτες έχουν απευθυνθεί στην ΕΠΙΒΛΕΨΗ για την υποστήριξη των δανειακών ή επενδυτικών τους σχεδίων.

Για περισσότερες πληροφορίες: ΕΠΙΒΛΕΨΗ, τηλ. 210-5145489, www.epivelpsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου