27/10/11

ΝΑΟΒ ΒΟΥΛΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ 2011"


ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΖΙΝΟΤΙΑ Μπράβο παιδιά πάντα νίκες και επιτυχίες να έχετε.!!!

Μια φιλική συμβουλή, για να μην θυμώσει ο [ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ] στον επόμενο αγώνα να τον φωνάξετε, κάτι τέτοια βλέπει και μας τιμωρεί όλους............
........................................................................................................................................................
Την Κυριακή 23/10/2011 ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βούλας διοργάνωσε τον πρωτότυπο παράκτιο αγώνα για σκάφη ανοικτής θαλάσσης με την ονομασία «ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ 2011». Η διαδρομή του αγώνα περιελάμβανε ένα τρίγωνο μεταξύ σημαδούρας μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΒ, σημαδούρας στο Πρασονήσι και σημαδούρας στο Καβουρονήσι. Ένα τρίγωνο που τα σκάφη έπρεπε να κάνουν 2 φορές.
Τα 58 συμμετέχοντα σκάφη κατηγορίας ORC & IRC, αριθμός ρεκόρ για τον αγώνα, συγκεντρώθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΒ περιμένοντας το σήμα εκκίνησης του πρώτου σκάφους που είχε προγραμματιστεί για τις 11:00πμ. Να επισημάνουμε εδώ πως στο συγκεκριμένο αγώνα τα σκάφη εκκινούν διαδοχικά καθένα με δικό του χρόνο και η σειρά τερματισμού τους είναι και η τελική κατάταξη.
Η εκκίνηση τελικά δόθηκε με εικοσάλεπτη καθυστέρηση αφού η επιτροπή αγώνα περίμενε τον ισχυρό Βοριά που ερχόταν να «στρώσει», όπως λέμε στην ιστιοπλοϊκή διάλεκτο. Πράγματι το πρώτο σκάφος εκκίνησε στις 11:20 και ακολούθησαν τα υπόλοιπα με τον αέρα να είναι στα 4 – 5 μποφόρ ιδανικός για να προσφέρει θεαματικές στιγμές και εκπλήξεις ανάμεσα στα αγωνιζόμενα σκάφη.
Τα δυο ροδοψημένα γουρουνόπουλα, προσφορά του ΝΑΟΒ, που ήταν και τα έπαθλα του αγώνα, μοιράστηκαν οι τρεις πρώτοι νικητές από τις δυο κατηγορίες ενώ ο πρώτος νικητής κάθε κατηγορίας έπαιρνε και ένα σώβρακο φτιαγμένο από πανί σκάφους με υπογεγραμμένα τα ονόματα του κάθε σκάφους που συμμετείχε.

Νικητές ήταν οι εξής :
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ORC
1) MELX II                              Κυβ. Σταύρος Παπαγιαννόπουλος     ΝΟΕ
2) HIMAIRA                 Κυβ. Σταύρος Τορόσης                     ΝΟΤΚ
3) NEMESIS                  Κυβ. Ζήσσης Δημητρίου                             ΝΟΕΦ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IRC
1) APIDALOS NAFS    Κυβ. Παύλος Κούρκουλος                ΝΟΕ
2) ΑFROESSA              Κυβ. Κωνσταντίνος Γκρέτσος                    ΝΑΟΒ

3) PIX LAX III               Κυβ. Δημήτρης Βασσιλάκος             ΝΟΤΚ
Το σκάφος MELX II ήταν ο πρώτος νικητής της πολυπληθέστερης κατηγορίας και πήρε και το επαμειβώμενο έπαθλο που ήταν ένα γουρούνι σε μορφή κουμπαρά.

            Μετά τον αγώνα ακολούθησε γλέντι στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΒ με πολύ φαγητό και πολύ κρασί, ρεφενέ από όλους τους συμμετέχοντες, τραγούδι και χορό με ορχήστρα που αποτελούνταν από όργανα που είχαν φέρει μαζί τους αγωνιζόμενοι ιστιοπλόοι.

Και του χρόνου…!!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  Κ.Καραμανλή 12 – Βούλα Τηλ: 210 8991189 Fax:210 8991193

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου