5/10/12

ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΖΟΥΓΚΛΑ


Το battle at kruger είναι ένα ερασιτεχνικό βίντεο που απεικονίζει την άγρια ζωή μια άγρια αντιπαράθεση ανάμεσα σε μια αγέλη βουβάλων μια μικρή ομάδα λιονταριών και ένα κροκόδειλο. Το βίντεο τραβήχτηκε από έναν τουρίστα τον Ντειβιντ Μπουτζινσκι από το Τέξας με ερασιτεχνική κάμερα στο πάρκο Κρουγκερ της Νότιας Αφρικης .

Ο Ντειβιντ Μπουτζινσκι είχε την τύχη να γίνει μάρτυρας της απίστευτης μάχης την όποια και ..κατέγραψε .
Ανέβασε το εντυπωσιακό βίντεο στο you tube και ήταν τόσο δημοφιλές που πρόσφατα αγοράστηκε από το κανάλι του National Geografic.

To βίντεο ξεκινά με το κοπάδι των βουβάλων να πλησιάζουν μια λίμνη αγνοώντας μια ομάδα λιονταριών που αναπαύεται σε κοντινή απόσταση .Τα λιοντάρια δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη και κάνουν επίθεση στην αγέλη των βουβάλων καταφέρνοντας να αποκόψουν από την υπόλοιπη αγέλη ένα μικρό βουβάλι το οποίο προσπαθώντας να ξεφύγει πέφτει μέσα στο νερό στην άκρη της λίμνης και το πιάνουν τα λιοντάρια.

Ενώ τα λιοντάρια προσπαθούν να τραβήξουν το μικρό βουβάλι έξω από την λίμνη ξαφνικά βγαίνει από το νερό ένας κροκόδειλος και αρπάζει το θήραμα προσπαθώντας να το τραβήξει μέσα στο νερό και αρχίζει να εξελίσσεται μια μάχη ανάμεσα στα λιοντάρια και τον κροκόδειλο για το ποιος θα πάρει το μικρό βουβάλι .
Τα λιοντάρια τελικά θα καταφέρουν να πάρουν το μικρό βουβάλι από τον κροκόδειλο και να το τραβήξουν έξω από το νερό και ενώ τα λιοντάρια ετοιμάζονταν να αποτελειώσουν το θήραμα τους και η μοίρα του μικρού βούβαλου φαινόταν προδιαγεγραμμένη ξαφνικά η αγέλη των βούβαλων θα ανασυνταχτεί και θα επιτεθεί στα λιοντάρια.

Τελικά μετά από μια γενναία και αποφασιστική μάχη οι βούβαλοι θα τρέψουν σε φυγή τα λιοντάρια και θα καταφέρουν να γλυτώσουν το μικρό βουβάλι .
Ενα καταπληκτικό μάθημα - video για την αγώνα επιβίωσης και την αξία της ζωής ... ιδιαίτερα ένα μάθημα για όλους μας για την αξία της ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ και την δύναμη της ΟΜΑΔΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου