31/10/12

«COSA NOSTRA» ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ» ΘΥΜΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ Ο Α. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ





«COSA NOSTRA» ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ»
 Συσταθείσα από συγκεκριμένους αιρετούς που έχουν σχέση με το Δήμο Γλυφάδας και συνεργάζονται με γνωστότατο εκδότη και δημοσιογράφο, ο οποίος με «πάγια αντιμισθία» έγραφε - φει υπέρ συγκεκριμένων δημάρχων. ( Ήρθε η ώρα, τα πρόσωπα των «μαύρων Ταμείων» και ο δημοσιογράφος, να καταγγελθούν στον Εισαγγελέα του Οικονομικού Εγκλήματος, για τις νόμιμες ενέργειες …).

Ο εν λόγω δημοσιογράφος χρόνια είναι φοροφυγάς, συκοφάντης και εκβιαστής - τρεις φορές καταδικασθείς (αστικά και ποινικά) για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου και είναι πολλαπλά υπόδικος για την ίδια πράξη. Ανά διαστήματα αλλάζει διευθύνσεις, ( προφανώς επειδή δεν καταβάλει τα μηνιαία μισθώματα) και από τα ποινικά δικαστήρια ακυρώνονται οι εις βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις, με το πρόσχημα ότι δεν ελάμβανε γνώση των κλητήριων θεσπισμάτων, ενώ γνώριζε όλες τις αντιδικίες του και τις παρακολουθούσε.

Προσφάτως, από το Α΄ Τριμ. Εφετείου Πλημ/των Αθηνών, έγινε δεκτή εκπρόθεσμη έφεσή του, επειδή ο «μάρτυράς του » Β.Ν. δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Γλυφάδας, ενόρκως (και χωρίς αιδώ) κατέθεσε ότι το επίμαχο χρονικό διάστημα ο εν λόγω δημοσιογράφος κατοικούσε σε άλλη διεύθυνση και έτσι δεν έκτισε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για την αξιόποινη πράξη της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του τύπου, με μηνύτρια την Μ.Π.


{«COSA NOSTRA», είναι η ονομασία της μαφίας στις ΗΠΑ – γενικότερα – ως χαρακτηρισμός κλειστών μυστικών ομάδων του οργανωμένου εγκλήματος. [ΕΤΥΜ. « Ιταλικό. COSA NOSTRA: Δική μας υπόθεση»).

Επειδή κάποιοι δημοσιογράφοι, χωρίς την έγκρισή μου, έγραψαν για άγριο ξυλοδαρμό μου από πληρωμένους δολοφόνους – επαγγελματίες μποξέρ - της νύχτας, προκειμένου να με αποτρέψουν να καταγγέλλω στις διωκτικές αρχές, σε συγκεκριμένους Υπουργούς και στον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής συγκεκριμένους αιρετούς, (πρώην και νυν), για σοβαρές οικονομικές ατασθαλίες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε βάρος του Δήμου Γλυφάδας, σας γνωρίζω τα παρακάτω:

Στις 12-10-2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 22:10 άγνωστος δράστης, επαγγελματίας δολοφόνος, (επαγγελματίας μποξέρ), ετών 25 περίπου, ύψος 1,80 περίπου, λάθρα εισήλθε στην ιδιοκτησία μου, αφού προηγουμένως πήδηξε το κάγκελο του μαντρότοιχου, αιφνιδίως με πλησίασε την στιγμή, που μετά της συζύγου μου άνοιγα την πόρτα της πολυκατοικίας όπου διαμένω, και με αλλεπάλληλα δυνατά γρονθοκοπήματα στο κεφάλι μου, λίγο έλειψε να με δολοφονήσει. Ο συνεργάτης του παρακολουθούσε από το δρόμο.

Ένας τρόπος, για να μην ελέγχεσαι για οικονομικές ατασθαλίες και για να μην τιμωρηθείς για άλλες αξιόποινες πράξεις που ήδη βρίσκονται στις διωκτικές αρχές και στα ποινικά δικαστήρια, είναι να εκφοβήσεις βάναυσα τον καταγγέλλοντα ή ακόμη και να τον σκοτώσεις με πληρωμένους δολοφόνους.

Μέγα λάθος των θρασύδειλων δολοφόνων ήταν που δεν με σκότωσαν με πυροβόλο όπλο, προφανώς από φόβο για να μην πάρει μεγάλη δημοσιογραφική και αστυνομική έκταση η δολοφονία μου και αποκαλυφθούν οι δράστες και ο - οι εντολείς τους, πλην, αυτοί επέλεξαν να με δολοφονήσουν με πολλά και δυνατά συνεχή γρονθοκοπήματα στο άνω δεξιό σημείο του προσώπου μου – σημείο που με το πρώτο κτύπημα χάνεις τις αισθήσεις σου.

Όταν πλέον συνειδητοποίησα ότι θα με σκοτώσει ο πληρωμένος δολοφόνος, επειδή τα κτυπήματα ήταν πολύ δυνατά και πολλά (πλέον των 100) στο ίδιο σημείο, κάλεσα βοήθεια πολλές φορές που ακούστηκε σε μεγάλη απόσταση, με αποτέλεσμα από φόβο, ο πληρωμένος δολοφόνος και ο συνεργός του να τραπούν σε άτακτη φυγή.


Πλην, ο πληρωμένος δολοφόνος άφησε την ταυτότητά του, δια των αποτυπωμάτων των δακτύλων του και της κάθε παλάμης του και λοιπά στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος και όπως πληροφορήθηκα, γείτονας, από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του, με το κινητό του τηλέφωνο τους φωτογράφησε την ώρα που έτρεχαν προς την Εκκλησία.

Κατόπιν του προαναφερόμενου αποτρόπαιου γεγονότος, αισθάνομαι πολύ δυνατός και ο αγώνας μου κατά της εν γένει διαφθοράς, ειδικότερα στο Δήμο Γλυφάδας, θα είναι επίμονος, με οποιοδήποτε κόστος, ακόμη και αυτό της ζωής μου, μέχρι που οι εγκληματίες καταχραστές του δημοσίου χρήματος θα οδηγηθούν στις φυλακές και στο Δήμο θα επιστρέψουν τα κλοπιμαία.

Και αν ακόμη με σκοτώσουν, η ψυχή μου και το πνεύμα μου θα τους καταδιώκει μέχρι τον θάνατό τους.

Τους επισημαίνω, να φροντίσουν, να μην ματώσει ούτε η μύτη μου, διότι το τίμημα σε αυτούς (που ήδη έχουν αναγνωρισθεί), θα είναι πολύ βαρύ.

Υ/Γ. Η διαρροή της απόπειρας κατά της ζωής μου, ανεπίτρεπτα έγινε από ανώτατο αξιωματικό που υπηρετεί στην Δ/νση Ν/Α Αττικής και γράφω ανεπίτρεπτα, επειδή η προανάκριση είναι μυστική, αφενός και αφετέρου, η μήνυση υποβλήθηκε σε αστυνομικούς Αστ. Τμημ. Βορείων προαστίων και ο συγκεκριμένος αξιωματικός δεν είχε καμία αρμοδιότητα να διαρρεύσει το ως άνω γεγονός και μάλιστα σε ιδιώτη, ο οποίος είναι αρκετά γνωστός ως δημοσιογράφος τοπικής εφημερίδας.
Ένας τρόπος, για να μην ελέγχεσαι για οικονομικές ατασθαλίες και για να μην τιμωρηθείς για άλλες αξιόποινες πράξεις που ήδη βρίσκονται στις διωκτικές αρχές και στα ποινικά δικαστήρια, είναι να εκφοβήσεις βάναυσα τον καταγγέλλοντα ή ακόμη και να τον σκοτώσεις με πληρωμένους δολοφόνους.
Από το δημότη και κάτοικο Γλυφάδας Αναστάσιο Γιαννακόπουλο, ο οποίος υπήρξε, θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αγνώστους, λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την ενυπόγραφη ακόλουθη επιστολή.
Αναστάσιος Γιαννακόπουλος
 

2 σχόλια:

  1. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ12 Νοεμβρίου 2012 στις 8:45 μ.μ.

    ΙΟΥΛΙΟΣ 2011, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΄΄Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ της Γλυφάδας΄΄ σελίδα 2η, ΤΙΤΛΟΣ ΄΄Ο ΦΟΒΟΣ΄΄ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΟΡΗ, ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΓΥΨΟ. ΘΥΜΑ ΤΟΥ, Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ,κ. ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ. 12-08-2011, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ, Ο κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ, ΞΥΛΟΚΟΠΗΤΑΙ ΑΓΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ, ΑΓΓΕΛΑΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟ , ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΚΚΟΡΗ (ΕΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΝ - ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕς ΤΑΦΕΣ. ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 12-10-2011 ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ''ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ; ;΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DETECTIVE. Οι (Κ.Κ. & Ε.Γ- πρώην μπάτσος), αιρετοί στο Δήμο Γλυφάδας, προ μηνών, σε πρώτη φάση, πρόεφεραν 5.000€ στον εκδότη και δημοσιογράφο (Ι.Κ.) να βγάλει οριστικά από τη μέση τον κ. Γιαννακόπουλο Ααστάσιο. Αν και ο δημοσιογράφος είναι οικονομικά αδύναμος, δεν εκτέλεσε την εντολή των παραπάνω προσώπων. Στις 18.10.2012, παρουσία τριών δημοτικών συμβούλων, και άλλου προσώπου, ενημέρωσε το υποψήφιο θύμα των ενοτολέων του

    ΑπάντησηΔιαγραφή