28/6/13

ΘΕΡΜΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

FOTO 3.jpg
Με ιδιαίτερη θέρμη και ενθουσιασμό οι πολίτες της Γλυφάδας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Γλυφάδας και της Ένωσης Κρητών στη συναυλία με τον Κρητικό ερμηνευτή Ηλία Παλιουδάκη για την ενίσχυση του Φαρμακείου και του Παντοπωλείου του Δήμου.
FOTO 9.jpg
FOTO 1.jpg
FOTO 2.jpg
Ο στόχος της συναυλίας επετεύχθη καθώς συγκεντρώθηκαν αρκετά φάρμακα και περισσότερα από 700 τμχ από διάφορα είδη διατροφής πρώτης ανάγκης μακράς διάρκειας τα οποία μέσω του Κοινωνικού Φαρμακείου και Κοινωνικού Παντοπωλείου θα διατεθούν στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται και αδυνατούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές ανάγκες.
FOTO 4.jpg
FOTO 7.JPG
Ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της δράσης: τους εργαζόμενους στο Δήμο και τις κοινωνικές δομές, την αντιδήμαρχο Πόλης Νατ. Αργυροπούλου που είχε το συντονισμό της δράσης, την Ένωση Κρητών, τους φορείς της πόλης που στήριξαν την προσπάθεια, τον καλλιτέχνη Ηλία Παλιουδάκη για την αφιλοκερδή συμμετοχή του και ιδιαίτερα τους πολίτες που με την παρουσία τους έκαναν πράξη το μήνυμα « Όλοι μαζί θα χαράξουμε το αύριο πιο φωτεινό, γεμάτο δράση κι ανθρωπιά».
FOTO 8.jpgΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου