29/6/13

Η ENEON AμεA ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μικρογραφία
Με μεγάλη επιτυχία η ΕΝΕΟΝ ΑμεΑ Γλυφάδας πραγματοποίησε τη Παρασκευή 28/6/2013, τη καλοκαιρινή της εκδήλωση, στο Οικολογικό Πάρκο Ευρυάλης.

Φωτογραφία: Η  ΕΝ.Ε.Ο.Ν   Α.Μ.Ε.Α   ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ «Καλό καλοκαίρι» μ’ ένα πάρτι- έκπληξη  ευχήθηκαν  το απόγευμα  της Παρασκευής (28/6) στους  Γλυφαδιώτες  τα μέλη της ΕΝ.Ε.Ο.Ν –ΑμεΑ.   Η αίθουσα της  Συλλόγου  στο οικολογικό πάρκο της Ευρυάλης είχε διακοσμηθεί με ζωγραφικά έργα των παιδιών ενώ υπήρχε μπουφές και καλή μουσική.
«Καλό καλοκαίρι» μ' ένα πάρτι- έκπληξη ευχήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (28/6) στους Γλυφαδιώτες τα μέλη της ΕΝ.Ε.Ο.Ν –ΑμεΑ. Η αίθουσα της Συλλόγου στο οικολογικό πάρκο της Ευρυάλης είχε διακοσμηθεί με ζωγραφικά έργα των παιδιών ενώ υπήρχε μπουφές και καλή μουσική.

Η Επικοινωνία Νότια Προάστια παραβρέθηκε στην εκδήλωση, την οποία τίμησε με τη παρουσία του αρκετός κόσμος, μεταξύ των οποίων η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας κα Άννα Καφκά, η περιβαλλοντική οργάνωση "Ώρα για Δράση" κ.α.
Στο βίντεο που ακολουθείη Πρόεδρος της ΕΝΕΟΝ ΑμεΑ Γλυφάδας Δωροθέα Ζουμπουλίδου, οι φίλοι και μέλη της ΕΝΕΟΝ ΑμεΑ Γλυφάδας μιλούν στη Ντόρα Σκορδαλάκη στην Επικοινωνία για το σημαντικό και πολύπλευρο έργο του Σύλλόγου.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου