9/7/14

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

alt
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Καισαριανής σήμερα Δευτέρα 7 Ιούλη συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας για έβδομη ημέρα (με κατάληψη όλων των υπηρεσιών του Δήμου) διεκδικώντας λύσεις στα ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που έχουν προκύψει στο Δήμο ως αποτέλεσμα της εφαρμογής της αντεργατικής και αυταρχικής πολιτικής της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, από την Δημοτική Αρχή του κ. Καμπάκα (ΠΑΣΟΚ).
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Δημοτική Αρχή ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να προχωρήσει:
• Στην ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ των εργαζόμενων στο ΝΠΔΔ (ΚΟΙΝΣΕΠ) και να ανανεωθούν οι συμβάσεις τους δρομολογώντας την μονιμοποίησή τους.
• Στην ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ στους εργαζόμενους (των συνταξιοδοτικών προγραμμάτων του ΟΑΕΔ –μισθοί 2 μηνών, Υπερωρίες 6 μηνών στο μόνιμο προσωπικό-καθώς και παροχές σε είδος έτους 2013 - γάλα 12 μηνών.
Η αντιλαϊκή αυτή πολιτική πλήττει και θα πλήξει ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΜΕΣΑ με τα νέα μέτρα (ασφαλιστικό, νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο με μείωση μισθών, επικουρικών, συντάξεων κλπ), όλους τους εργαζόμενους γι αυτό χρειάζεται η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ και σύγκρουση με την συνολική αυτή πολιτική.
Η εφαρμογή της αντιλαϊκής πολίτικης από τη Δημοτική Αρχή στο Δήμο Καισαριανής κρατάει όμηρους γονείς και εργαζόμενους στο ΝΠΔΔ , (παιδικοί σταθμοί, ΚΑΠΗ, κ .α) θυσιάζοντας το εργασιακό μέλλον και το μισθό αυτών των εργαζόμενων στις μυλόπετρες των ενδοπαραταξιακών και εκλογικών τους σκοπιμοτήτων.
Όλες αυτές οι κοινωνικές δομές οδηγούνται στο κλείσιμο ή την ιδιωτικοποίησή τους ζήτημα που αφορά άμεσα και τους γονείς των παιδιών σ' όλους τους παιδικούς σταθμούς αφού είτε κλείσουν , είτε ιδιωτικοποιηθούν, θα αναγκάσουν κάθε λαϊκή οικογένεια ή να πληρώσει ακόμη περισσότερα ή να μην πάει τα παιδιά της σε παιδικούς σταθμούς αφού δεν θα υπάρχουν.
Συναδέλφισσες –οι
Απαιτούμε επίσης από την απερχόμενη όσο κι από την νέα Δημοτική Αρχή:
• Να εξασφαλισθεί άμεσα έκτακτη επιχορήγηση στον Δήμο για την ομαλή λειτουργία όλων των κοινωνικών δομών.
• Να δρομολογήσουν την κατάργηση των τροφείων
• Να μην αποκλεισθεί ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ από τους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς
• Να εξασφαλισθεί η παραμονή όλων των εργαζομένων στη εργασία τους ,να δρομολογηθεί η μονιμοποίησή κάθε μορφής συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις
Διεκδικούμε την κατάργηση του Νόμου 4250/2014 που με το πρόσχημα της αξιολόγησης πρόσωπων και δομών θέλει να δημιουργήσει τη νέα στρατιά των απολύσεων στο Δημόσιο την συγχώνευση- κατάργηση-ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών, την απόλυση των ΙΔΑΧ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ την νομιμότητα.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΙΛΗΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 10.30 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου