27/7/10

ΠΟΙΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ


Που έχει βενζίνη ακόμα; Ποια βενζινάδικα είναι ανοιχτά και εξυπηρετούν οδηγούς που θέλουν να προμηθευτούν τις τελευταίες σταγόνες βενζίνης σε Αθήνα και υπόλοιπη Ελλάδα;

Μάχη για λίγη βενζίνη έχει ξεκινήσει σε όλη τη χώρα και ελάχιστα βενζινάδικα έχουν βενζίνη αυτή τη στιγμή.

Στην Αθήνα, βενζίνη έχει το πρατήριο υγρών καυσίμων της ETEKA στην Λ. Αμφιθέας στον Άλιμο. Ουρά περίπου 30 αυτοκινήτων. Στην Ακτή Μουτσοπούλου στο Πασαλιμάνι του Πειραιά υπάρχει πρατήριο με επάρκεια καυσίμων και όχι μεγάλες ουρές. Στο βενζινάδικο στην οδό Κλεισθένους, στην συμβολή της με την Αναπαύσεως στον Γέρακα έγινε επίσης ανεφοδιασμός. Επίσης, στο Ίλιον, επί της οδού Θηβών, δίπλα στον Λακιώτη, υπάρχει πρατήριο με δικό του βυτίο που έχει συνεχώς βενζίνη.

Στην Χαλκίδα υπάρχουν αρκετά αποθέματα αμόλυβδης βενζίνης σε πρατήριο της JET OIL στο 3ο χλμ Χαλκίδας – Ν.Αρτάκης στην Έξω Παναγίτσα στο ρεύμα προς Αρτάκη. Τιμή λίτρου 1,485. Στον Ασπρόπυργο, στο 17ο χλμ Αθηνών – Κορίνθου το βενζινάδικο εχει αμολυβδη σε πάρα πολύ καλή τιμή 1,437 ευρώ/λίτρο. Στη Σύρο μετά τις 19:00 θα ανεφοδιαστεί το πρατήριο της ΕΚΟ στην Ερμούπολη.

Εκτός Αθηνών, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Ανάπτυξης, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ούτε σταγόνα βενζίνης στο Αίγιο, την Πάτρα, το Αγρίνιο, τη Χαλκιδική, το Άργος και την Εύβοια.

Η Αττική έχει μόλις 15% βενζίνη. Πολλά βενζινάδικα έχουν κατεβάσει ρολά καθώς δεν έχουν σταγόνα βενζίνη ενώ την ίδια ώρα κάποιοι εφοδιάζουν οι ίδιοι τα καταστήματά τους με αποτέλεσμα να υπάρχει βενζίνη, αλλά σε ελάχιστα καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου