26/7/10

ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΔΙΒΑΡΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ WWW.OTANEWS.GR


Οι Δημοσκοπήσεις είναι απλά ένας δείκτης , σημαντικός αλλά όχι καθοριστικός . Με χαρά είδαμε την στήριξη των Γλυφαδιωτών στο πρόσωπο μου . Αλλά για μας αυτό είναι βάρος ευθύνης και όχι απλά μια χαρμόσυνή είδηση ή ένα θετικό αποτέλεσμα . Δηλώνουμε έτοιμοί να αναλάβουμε τον δύσκολο ρόλο του να αλλάξουμε τον χάρτη του πολιτικού τοπίου στην πόλη .

Η Νέα Διαδρομή , είναι ένας χώρος για όλους όσους σκέπτονται το συμφέρον της πόλης πάνω από τα δικά τους συμφέροντα , και μέχρι τώρα δεν είχαν φωνή ή είχαν λιγότερες ευκαιρίες από αυτές που τους χρειάζονταν για να παράγουν έργο . Δεν μας ενδιαφέρει να κρίνουμε τα πρόσωπα , στην δημοκρατία ή ευθύνη είναι συλλογική , αλλά όσοι δεν εγκαταλείπουν την παλαιοκομματική σκέψη και δεν ενστερνίζονται τις αξίες και τα νέα ήθη της πολιτικής , όπως διαμορφώνονται σήμερα , ας ξεκουραστούν .

Νέες ιδέες , νέες πρακτικές , σύγχρονη και άμεση πολιτική , διαφάνεια , εξυπηρέτηση , άνθρωποι με αξία και ικανότητα σε θέσεις κλειδιά , διαρκείς και ανοιχτός διάλογος μέσω των νέων τεχνολογιών με όλους . Τέλος τα στεγανά , οι μικρές πολιτικές , ο φόβος του πολιτικού κόστους και το κίνητρο του πολιτικού ή αλλού οφέλους . Η Νέα Διαδρομή δεν είναι μια νέα παράταξη , είναι ένας νέος τρόπος διοίκησης του Δήμου εναρμονισμένος στο σήμερα .

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην παρέα μας , σήμερα μας λέτε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και αυτό το επικροτεί το μεγαλύτερο κομμάτι των Νεοδημοκρατών του τόπου μας , σηματοδοτώντας έτσι μια αρχή για όλους τους Γλυφαδιώτες ώστε όλοι μαζί ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ.

1 σχόλιο:

  1. Σιγα ρε μεγάλε !!!!! πολύ επάνω σου το πήρες . Μετα βίας βγήκες την προηγούμενη φορά δημοτικός σύμβουλος και με κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία που σε σιγοντάριζε και πήρες 200 - 300 ψήφους που αν η παραταξή σου έφερνε μεγαλύτερο ποσοστό απο το 23% εσύ θα ήσουν μάλλον αναπληρωματικός και θέλεις να πάς και για δήμαρχος εσύ και τα άλλα κορόϊδα Παπαδόπουλος Ασλανίδης και σια ΝΤΡΟΠΗ και να το σκέφτεσαι ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή