18/9/10

Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ κ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

Γράφει ο/η Δημοσιογράφος Ηλίας Κουτσώνας

Έχετε καιΤραμπούκους στο ψηφοδέλτιο σας κ.Μ. Βαρβιτσιώτη?

Κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη αν δεν γνωρίζετε ειλικρινά, σας πληροφορούμε , ότι υποψήφιος Δημοτικός σας Σύμβουλος [τα στοιχεία του είναι στην διάθεση σας να ενημερωθείτε από την Αστυνομική διεύθυνση Γλυφάδας, η από το γραφείο του Υποψ . Δημάρχου ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΟΔΥΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
Ο κύριος αυτός σε αλλεπάλληλες τηλεφωνικές κλήσεις τόσο σε εμένα όσο και στον υποψ. Δήμαρχο κ. Οδυσ. Παπαδόπουλο στης 17-9-010 και ώρα 9 μ.μ. απειλούσε ότι θα δολοφονήσει εμένα και θα κάψει το εκλογικό κέντρο και όσοι είμαστε εκεί μέσα.
Με τέτοιες διαδικασίς θέλετε να γίνετε Δήμαρχος;
Θα συνεχίσετε να τον έχετε στο ψηφοδέλτιό σας;
Περιμένουμε να κάνετε μια δήλωση να μάθει ο Γλυφαδιώτικος λαός τι συνεργάτες έχετε και με ποίους θα αλλάξετε την Γλυφάδα? .

1 σχόλιο:

  1. Σιγα ρε γίγαντα που υπολόγισαν τόσο πολύ την δυναμή σου και θέλουν να σε πλήξουν! Με αυτές τις γελοιότητες νομίζεις εσύ και τα ανδρείκελα που έχεις μαζέψει κοντά σου, ότι θα σε λυπηθούν και θα σε ψηφίσουν οι γλυφαδιώτες που κοροϊδεύεις ασύστολα με τα μεγάλα ψεματά σου; Εδώ άλλους και άλλους με εκατοντάδες ψήφους δεν τόλμησαν τόσα χρόνια να ενοχλήσουν εσένα διάλεξαν τον μικρο και τον ασήμαντο ,τον mr τίποτα; Αντε ΄παίξε παραπέρα με την γριούλα και τον γεράκο που μάζεψες στο ψηφοδελτιό σου και που για διοκ συμβούλιο των ΚΑΠΗ ίσως μπορούν όχι όμως και γιά Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατάλαβες φαφλατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή