22/9/10

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ -ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ- ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ Μ.ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΑΓΩΝΑ


Σε μία καταγγελία-σοκ προέβη ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας, Οδυσσέας Παπαδόπουλος, μέσω του dimarxe.gr news. O διευθυντής του νοσοκομείου «Έλενα» αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων πως υποψήφιοι από το συνδυασμό του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, προχώρησαν σε τραμπουκισμούς και απειλές έξω από το προεκλογικό κέντρο του συνδυασμού του. Ακόμα, ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε πως η Ν.Δ., κυριολεκτικά σε μία νύχτα, του αφαίρεσε το χρίσμα για να το δώσει στον Μ. Βαρβιτσιώτη! Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του Οδ. Παπαδόπουλου, το «χρίσμα» στον Μ. Βαρβιτσιώτη αποτελεί προϊόν ανταλλαγής κατ’εντολή… ηγέτη! Διαβάστε παρακάτω όσα απίστευτα καταγγέλλει ο Οδυσσέας Παπαδόπουλος
Χαρακτηριστικά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας, Οδυσσέας Παπαδόπουλος, υπογράμμισε: «Υποψήφιοι του Μ. Βαρβιτσιώτη ήρθαν και έκαναν επεισόδια έξω από το εκλογικό μου κέντρο.

Έβριζαν, φώναζαν και χτυπούσαν την πόρτα ξεσηκώνοντας τη γειτονιά. Όταν έφτασα να τα καταγγείλω όσα συνέβησαν στην Ασφάλεια, προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πράγματα. Καταλαβαίνετε τι θα γίνει πλησιάζοντας στην εκλογική αναμέτρηση. Αυτά πρέπει να σταματήσουν. Δεν υπήρξα τραμπούκος αλλά δεν θα δεχθώ τραμπουκισμούς.

Πως εξηγείται το γεγονός πως πηγαίνω στο Α.Τ. Γλυφάδας και ο Διοικητής παίρνει τηλέφωνο τον κ. Βαρβιτσιώτη και με απέτρεψε από το να κάνω μήνυση; Ακόμα, δεν θα έπρεπε ο κ. Βαρβιτσιώτης να με πάρει ένα τηλέφωνο»;

Μιλώντας για τα «χρίσματα»: «Το χρίσμα, αυτή την εποχή, συνιστά αρνητικό στοιχείο. Εδώ και δύο χρόνια έχω εκδηλώσει την επιθυμία μου να θέσω υποψηφιότητα μου για τον δημαρχιακό θώκο. Ο κ. Βαρβιτσιώτης εμφανίστηκε πολύ πιο μετά. Συνεπώς, ποιος πάει να αντλήσει ψήφους από τον άλλο»;

Αναφορικά με το παρασκήνιο που όπως υποστηρίζει υπήρξε πίσω από το «γαλάζιο» χρίσμα στο Δήμο Γλυφάδας, εξήγησε: «Ο κ. Μιχαλολιάκος μου είπε πως έχω εγώ το χρίσμα και προχωρώ μπροστά. Υποστήριξε πως το κόμμα με είχε επιλέξει. Αυτό συνέβη Τετάρτη πριν από περίπου 15 μέρες. Την επόμενη μέρα, Πέμπτη, μαθαίνουμε πως το χρίσμα πήγε στον Μ. Βαρβιτσιώτη. Το πήραν από εμένα και το έδωσαν στον κ. Βαρβιτσιώτη. Από ό,τι ελέχθη αναγκάστηκε ο πατέρας Βαρβιτσιώτης να παραιτηθεί από το ίδρυμα “Κωνσταντίνος Καραμανλής” ως αντάλλαγμα το χρίσμα στην υποψηφιότητα του γιου του».

Κληθείς να απαντήσει ποιος πιστεύει πως βρίσκεται πίσω από αυτή την απόφαση, ο κ. Παπαδόπουλος άφησε σαφές υπονοούμενο: «Αυτά παίχθηκαν σε υψηλό επίπεδο… Δεν είναι σφάλμα του Β. Μιχαλολιάκου. Ο Μιχαλολιάκος συμπεριφέρθηκε αντρίκια. Μόνο ένας υπάρχει που μπορεί να αποφασίσει ποιος μπορεί να γίνει πρόεδρος του ιδρύματος…»

Ερωτηθείς, ποιος είναι ο λόγος που αποφάσισε να χαράξει διαφορετική πορεία από το νυν Δήμαρχο Γ. Θεοδωρόπουλο, τόνισε: «Έδωσα δείγματα γραφής από το πόστο του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και προχώρησε ένα κολοσσιαίο έργο στη Γλυφάδα. Άμα τη αποχωρήσει μου, έμειναν όλα στάσιμα.

Την προηγούμενη τετραετία, κατέβηκα με τον Γ. Θεοδωρόπουλο τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα. Στα πολιτικά συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα. Το λάθος του δημάρχου είναι που δεν πήρε το τσεκούρι και να βγει μπροστά», ανέφερε και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν παραιτήθηκα για τον Γ. Θεοδωρόπουλο αλλά γι’αυτούς που βρίσκονταν πέριξ του. Είναι αυτοί που υπονομεύουν τον αρχηγό. Προχώρησα μπροστά και δήλωσα υποψήφιος Δήμαρχος πριν καν το σκεφτούν οι άλλοι…»

Ακόμα, παρομοίασε τον Δήμο Γλυφάδας με την ομηρική Πηνελόπη: «Η Γλυφάδα είναι μία πανέμορφη πόλη με μεγάλη προίκα. Αλλά οι μνηστήρες έχουν πέσει επάνω της για την προίκα της. Οπωσδήποτε χρειάζεται τον Οδυσσέα της για να ξεκαθαρίσει το τοπίο», ανέφερε με νόημα.

Εν τέλει, σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή ακούγεται πως ο Παπαδόπουλος θα κάνει πίσω. Θέλω να τονίσω πως δεν θα κάνω πίσω γιατί μάχομαι για την εντιμότητά μου. Θα πορευτούμε τίμια και γενναία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου