20/9/10

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ; κ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ


Διερωτώμαι αν κάποια από τα πρόσωπα που επέλεξε ο κύριος Βαρβιτσιώτης να στελεχώσουν το νέο και φιλόδοξο ψηφοδέλτιο του έχουν να μας προσφέρουν κάτι περισσότερο από αυτά που μας προσέφεραν τα 4 τελευταία χρόνια από κάποια πόστα που διοίκησαν μέσω νομικών προσώπων και άλλων θέσεων τον Δήμο μας;

Διερωτώμαι αν θα εκλεγούν τι περισσότερο μπορούν να προσφέρουν στην προσπάθεια που κάνει ο δυναμικός υποψήφιος Δήμαρχος και αν μπορούν να παρακολουθήσουν τις ταχύτητες που λειτουργεί.

Γνωρίζουμε καλά τις ικανότητες τους, γνωρίζουμε καλά τον τρόπο σκέψης τους και απλά απογοητευόμαστε γιατί όλη αυτή την προσπάθεια ενός νέου, ικανού και δραστήριου υποψηφίου Δημάρχου μπορεί να την φρενάρει η νοοτροπία και η ανικανότητα του παρελθόντος.

Εμείς απλά καταθέτουμε την άποψη μας και τις αμφιβολίες μας για κάποια ανακυκλώσιμα υλικά. Παράλληλα θα πρέπει να εκφράσουμε την θετική μας άποψη για όλα τα νέα παιδιά αλλά και κάποια βαριά ονόματα στην κοινωνία της πόλης μας που πραγματικά κοσμούν το ψηφοδέλτιο και η εκλογή τους στα δημοτικά έδρανα θα αλλάξει την φθίνουσα πορεία της πόλης μας.
korner

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου