22/9/10

ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλεις για να Ζεις» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο θα είναι ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος Βουλιαγμένης, κ. Σωτήρης Ελευθερίου. Η προσθήκη του κ. Ελευθερίου στο συνδυασμό του είναι ακόμα ένα δείγμα της απόφασης του κ. Κωνσταντέλλου να δημιουργήσει σημαντικές κοινωνικές συμμαχίες ανεξάρτητες από κομματικές κηδεμονίες.
Ο κ. Ελευθερίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας δήλωσε:

«Η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου 2010 είναι κρίσιμη για τις τοπικές μας κοινωνίες. σε λιγότερο από δύο μήνες από σήμερα, στη Βάρη, στη Βούλα και στη Βουλιαγμένη ψηφίζουμε ένα Δήμαρχο και ένα Δημοτικό Συμβούλιο, που θα έχουν την ευθύνη για τη μετάβαση από τους 3 σημερινούς Δήμους στο Νέο Δήμο, ο οποίος σύμφωνα με τον «Καλλικράτη» θα έχει περισσότερες αρμοδιότητες και δυνατότητες. Πρωτίστως θα θέσει τις βάσεις και θα καθορίσει τη προοπτική των επόμενων δεκαετιών. Μαζί με τον πληθυσμό, την έκταση και τις αρμοδιότητες, μεγαλώνουν φυσικά και οι ευθύνες.

Με δεδομένα όλα αυτά επέλεξα να συνεργαστώ με τον κ. Κωνσταντέλλο, έναν υποψήφιο Δήμαρχο ικανό να αναλάβει αυτή τη σημαντική δουλειά: να οργανώσει την καθημερινή μας ζωή στις γειτονιές μας, στις πόλεις μας. Και αυτό χρειάζεται γνώση, δουλειά και κυρίως προοπτική».

Ο κ. Κωνσταντέλλος δήλωσε για τον κ. Ελευθερίου:

«Ο Σωτήρης Ελευθερίου αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στην ήδη αξιόλογη ομάδα συνεργατών μας από τη Βουλιαγμένη. Το ήθος, η μαχητικότητα και η εμπειρία του θα βοηθήσουν σήμερα σημαντικά το συνδυασμό μας στο δύσκολο προεκλογικό αγώνα που έχουμε μπροστά μας, αλλά πολύ περισσότερο θα συμβάλλουν καθοριστικά αύριο όσον αφορά την ομαλή λειτουργία του νέου Δήμου Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης».

Ο Σωτήρης Ελευθερίου έχει διατελέσει τρεις φορές υποψήφιος Δήμαρχος Βουλιαγμένης και εκλέγεται επί έξι τετραετίες δημοτικός σύμβουλος. Στη μακρά αυτοδιοικητική του πορεία έχει θητεύσει μεταξύ άλλων στην επιτροπή παιδείας, στη Δημαρχιακή Επιτροπή και στον Αθλητικό Οργανισμό. Επίσης έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος καθώς και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Σωτήρης Ελευθερίου είναι δημότης Βουλιαγμένης, είναι επί 36 χρόνια παντρεμένος και έχει δύο γιους.

Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας σε ηλεκτρομηχανολογικά έργα με εξειδίκευση στην Αμερική. Σήμερα είναι συνταξιούχος. Γνωρίζει την Αγγλική και τη Γερμανική γλώσσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου