24/9/10

ΜΑΖΙ ΕΛΛΗΝΙΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ Χ. ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ

Με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στις λαϊκές δυνάμεις

Το δρόμο για μια αυτοδιοίκηση κοντά στο λαό, έδειξε ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Δημοτικής Συνεργασίας», τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στο Ελληνικό.

Το κάλεσμα της δημοτικής παράταξης, βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο και εξαιτίας της μεγάλη προσέλευσης έκλεισε η Λ. Ιασωνίδου στο ύψος του εκλογικού κέντρου ώστε να διεξαχθεί η εκδήλωση με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το άνοιγμα των ομιλιών έκανε η αντιδήμαρχος των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ελληνικού, Ροδή Γεωργακάκη και ακολούθησε ο Χρήστος Κορτζίδης αναλύοντας όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες Ελληνικού και Αργυρούπολης.

Αρχικά ο Δήμαρχος του Ελληνικού έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου που έχει γίνει, τα χρόνια που βρίσκεται στη διοίκηση του Δήμου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο σχέδιο «Καλλικράτης». Ο Χρήστος Κορτζίδης επισήμανε πως πρέπει να υπάρξει στη διοίκηση του Δήμου μια παράταξη που θα διαφυλάξει τα συμφέροντα των δημοτών, μια διοίκηση που θα προσαρμόσει τις προτεραιότητες και τις ανάγκες με βάση τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα και χωρίς περαιτέρω επιβαρύνσεις προς τους πολίτες:

«Οι Δήμοι δεν είναι ούτε του «Καλλικράτη», ούτε της κυβέρνησης, ούτε του «Καποδίστρια», ούτε του ΔΝΤ. Οι Δήμοι είναι του λαού γι’ αυτό λέμε ότι όσο ποιο ισχυρές βγουν στις εκλογές οι δυνάμεις που είναι ενάντια στον «Καλλικράτη», τόσο καλύτερο θα είναι για τους δημότες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κορτζίδης.

«Κανένας νέο φόρο και καμία αύξηση σε αυτά που πληρώνουν έως τώρα οι πολίτες. Σταδιακή μείωση των τελών στην Αργυρούπολη με στόχο την εξίσωσή τους με του Ελληνικού» εξήγγειλε από το βήμα ο υποψήφιος Δήμαρχος, παίρνοντας το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Ο κ. Κορτζίδης μίλησε επίσης για τις δυσκολίες που θα προκύψουν και έχουν να κάνουν με τα οικονομικά: «Δε μπορείς εύκολα να συνεχίσεις την ίδια πολίτική, πρέπει να παλέψεις» σημείωσε χαρακτηριστικά και έδωσε τρεις βασικές κατευθύνσεις για την επίτευξη των στόχων: «Το νοικοκύρεμα των οικονομικών του νέου Δήμου, η διεκδίκηση εθνικών και κοινοτικών πόρων και ο καταρτισμός προτεραιοτήτων» θα δώσουν νέα πνοή στα οικονομικά του Δήμου.

Κλείνοντας την ομιλία του ο επικεφαλής της «Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης» έδωσε το μήνυμα: «Στη δύσκολη εποχή που έχουμε να αντιμετωπίσουμε δίνουμε τη «μάχη» στο νέο Δήμο μαζί, (Ελληνικιώτες-Αργυρουπολίτες) με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στις λαϊκές δυνάμεις».

Εκλογικά Κέντρα: Λ. Ιασωνίδου 50 Ελληνικό, Λ. Κύπρου 62Α Αργυρούπολη
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9647547, 210 9647433
http://www.dselar.gr/, mail: info@dselar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου