20/10/10

ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ Β. ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ


Με μαζική συμμετοχή παρά τη βροχή, αλλά αναγκαστικά σε κλειστό χώρο (τη φιλόξενη ταβέρνα της Ρεματιάς), πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα, 18/10/2010, η ανοικτή συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου στην περιοχή του ρέματος της Πικροδάφνης.
Ο Βασίλης Βαλασόπουλος απευθύνθηκε στους πολλούς συγκεντρωμένους κατοίκους της περιοχής μιλώντας κατευθείαν για τα προβλήματά τους και καυτηριάζοντας την απερχόμενη δημοτική αρχή και την κατάσταση στην οποία έχει οδηγήσει το ρέμα η αδιαφορία και η αδράνειά της. Επικριτικός, όμως, ήταν και συνολικά απέναντι στον απερχόμενο δήμαρχο και την ομάδα του, καθώς όχι μόνο έχουν χρεώσει το Δήμο, αλλά επιχειρούν και να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, αποκρύπτοντας αυτό που ήδη όλοι γνωρίζουν, ότι δηλαδή το έλλειμμα ξεπερνά τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Γι’ αυτό και δεσμεύθηκε για οικονομική εξυγίανση του Δήμου, αλλά και θεσμοθέτηση διαδικασιών για τη διασφάλιση της διαφανούς διαχείρισης των πόρων του, εξαγγέλλοντας σειρά μέτρων, αρχίζοντας με τη συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής την επομένη των εκλογών για να αποτυπώσει  την πραγματική οικονομική κατάσταση του Δήμου.
Δεν παρέλειψε, επίσης, να επαναλάβει για μία ακόμη φορά τη δέσμευσή του για πρωτοβάθμιο κέντρο υγείας αστικού τύπου στην πόλη, ενώ συγκεκριμένες ήταν και οι εξαγγελίες του για την ανακούφιση από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στους κοινωνικά ασθενέστερους και στην τοπική επιχειρηματικότητα.
Είχε ξεκάθαρη θέση για το ρέμα της Πικροδάφνης, δηλαδή αποκατάσταση της κοίτης του ρέματος στην αρχική του μορφή και ανάπλαση της περιοχής.
Επίσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Ευφημίας Ζαννιά, Δημοτικής Συμβούλου της Δημοτικής Αλλαγής.
Η επόμενη ανοικτή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22/10/2010 και ώρα 18:30 στο Γεφυράκι στην Αγία Μαρίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου