22/10/10

Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΜΙΝ ΝΑΒΙΝΤ -ΜΟΥΧΑΜΑΝΤ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΥΠ. ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ


Η υποψηφιότητα του Αμίν - Ναβίντ Μουχάμαντ

            Στο πλαίσιο της καλύτερης εκπροσώπησης της τοπικής κοινωνίας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, εντάξαμε σ’ αυτό τον συντοπίτη μας Αμίν Ναβίντ Μουχάμαντ, οικονομικό μετανάστη από το Πακιστάν που ζει και εργάζεται στον Άγ. Δημήτριο από το 1995 και έχει αποκτήσει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
            Συντάσσοντας τη σχετική αίτηση για εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους ο Αμίν, στη θέση του επωνύμου του έγραψε το όνομά του και στη θέση του ονόματος το επώνυμό του. Ο απρόσεκτος –και ίσως αδιάφορος- αρμόδιος υπάλληλος του ελληνικού κράτους που αντιπαρέβαλε τα στοιχεία της αίτησης με το διαβατήριο, δεν αντιλήφθηκε το λάθος.
            Ένα απλό λάθος, που δεν υπήρχαν τα χρονικά περιθώρια να διορθωθεί και που δυστυχώς στέρησε από τον Αμίν - Ναβίντ Μουχάμαντ τη δυνατότητα να ανακηρυχθεί ως υποψήφιος του συνδυασμού μας από το Πρωτοδικείο.
            Ο Ναβίντ, που έχει σπουδάσει δάσκαλος και έχει αναπτύξει σημαντικές πρωτοβουλίες για την ένταξη των συμπατριωτών του στην ελληνική κοινωνία, θα είναι μαζί μας έτσι κι αλλιώς.            

                                               
Μαρία Ανδρούτσου  Υποψήφια Δήμαρχος 
Αγ. Δημητρίου
                                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου