13/10/10

ΠΟΛΛΑΠΛΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΡΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟ Β. ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ


Στην Κάτω Ηλιούπολη, και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Ηρώς Κωνσταντοπούλου και Σ. Βενιζέλου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11/10/2010, η έκτη κατά σειρά ανοικτή συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου, κάθε μία και σε μία γειτονιά της πόλης.

Η ομιλία του Βασίλη Βαλασόπουλου, είχε ειδικές αναφορές στη γειτονιά αυτή, σε απόσταση αναπνοής από το νέο σταθμό του ΜΕΤΡΟ και ανέτοιμη να δεχτεί την πίεση από την έναρξη λειτουργίας του, παράλληλα με την μακροχρόνια εγκατάλειψή της.

Ο επικεφαλής της παράταξης ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, ανακοίνωσε συγκεκριμένα μέτρα, τα οποία και θα είναι σε θέση αύριο να εφαρμόσει. Τα μέτρα αυτά καλύπτουν όλο το φάσμα της δημοτικής δράσης, από τη διασφάλιση διαφανούς και αποτελεσματικής λειτουργίας του Δήμου, ως τη γνήσια προαγωγή του πολιτισμού και του αθλητισμού, αλλά και της ενίσχυσης των κοινωνικά ασθενών μέσα από συγκεκριμένη κοινωνική πολιτική.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον κάλεσε και για μία ακόμη φορά την απερχόμενη δημοτική αρχή και τον κύριο Αναγνώστου να δηλώσουν δημόσια, απαντώντας στο λαό της Ηλιούπολης, το πραγματικό μέγεθος του ελλείμματος του Δήμου, αποφεύγοντας όπως χαρακτηριστικά είπε τα «τερτίπια και τις εκθέσεις ιδεών».

Δήλωσε ότι έχει την πολιτική στήριξη από το ΠΑΣΟΚ, χωρίς βέβαια αυτό να τον εμποδίσει από διαδικασίες κατάρτισης ψηφοδελτίου εκτός κομματικών μηχανισμών, ή από τη δράση με αποκλειστικό γνώμονα το καλό της πόλης, ακόμη και αν αυτό σημαίνει σύγκρουση με τη σημερινή κυβέρνηση.

Η επόμενη ανοικτή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη, 13/10/2010, στις 18.30, στα γήπεδα μπάσκετ του πάρκου (Αρτέμιδος, Τυρταίου και Διονύσου).

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στον κ. Βαλασσόπουλο, απ' οτι κατάλαβα θα κλείσει το σταθμό του μετρό ή θα γκρεμίσει τα σπίτια και θα κάνει πάρκινγκ; Δυστυχώς δεν τον ρώτησαν που να γίνουν οι σταθμοί του μετρό.
    Νάναι καλά ο άνθρωπος μαζί με την παρέα του τον Μάριο κλπ. που διαλύσανε την οργάνωση για να βγει δήμαρχος ο Μεσσίας.Καλή βέβαια κίνηση να διώξει τα πρωτοπαλήκαρα του αφού τους εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και τους ξεζούμισε. Έτσι αντιμετωπίζει τους συνεργάτες του όταν δεν τους χρειάζεται πλέον. Για προσέχετε λοιπόν οι συνεργάτες του μη σας φάει κάποια ώρα το σκοτάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή