1/10/10

ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ Π. ΚΟΝΣΟΥΛΑ



  



























Κινητήριο μοχλό για την αλλαγή πορείας στον Δήμο, θεωρεί τους εργαζομένους του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Κόνσουλας, που συναντήθηκε με το Σωματείο τους. 


Στη συνάντηση, συζητήθηκαν γενικότερα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, αλλά και ζητήματα ευρύτερα που αφορούν τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, προς όφελος των δημοτών του Βύρωνα.

Ο Παναγιώτης Κόνσουλας, επεσήμανε στους εργαζόμενους ότι, η παράταξη «Βύρωνας - Καθαρή Επιλογή» της οποίας ηγείται, προτείνει ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο διοίκησης του Δήμου, με άξονες την διαφάνεια στις δράσεις, τη συμμετοχή και την ουσιαστική παρέμβαση και συμβολή στην εξυπηρέτηση των πολιτών, πέρα από επικοινωνιακές στρατηγικές κενού περιεχομένου.

«Είχαμε μια πάρα πολύ καλή και σημαντική κουβέντα με τους εργαζόμενους του Δήμου μας. Κοινή μας πεποίθηση είναι ότι, μαζί μπορούμε να βάλουμε τις βάσεις για μια εντελώς διαφορετική πορεία στον Βύρωνα, με αρχές και αξίες που δεν συνάδουν με τη σημερινή πρακτική της απερχόμενης Δημοτικής αρχής.

Ο δίαυλος της μεταξύ μας επικοινωνίας, θα παραμείνει ανοιχτός και την επομένη των εκλογών, για το καλό της πόλης και των δημοτών της», δήλωσε σχετικά ο Παναγιώτης Κόνσουλας μετά τη συνάντηση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου