4/1/11

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ & ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ


Στις 2 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Πρόεδρος εκλέχτηκε ο κ. Παπασπύρου Άγγελος, Αντιπρόεδρος ο κ. Ζωγόπουλος Γιώργος (μέιζων αντιπολίτευση) και Γραμματέας ο κ. Σπυρόπουλος Νάσος (ελάσσων αντιπολίτευση).

Στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι εξής:
Βάσσιος Βασίλειος, Βλάχος Χρήστος, Μωυσίδης Αντώνης, Πολυχρονίδη Αλεξάνδρα, Χατζέλης Ευάγγελος, Κωνσταντάτος Ιωάννης, Πασβαντίδης Χαράλαμπος, Τσαρπαλής Ιωάννης.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχτηκαν οι εξής:
Γεωργακάκη Ροϊδή, Κοροβέσης Παναγιώτης, Ντάλλας Νικόλαος, Ιωαννίδης Γιώργος, Ράικου Ζωή, Θεοδώρου Ευάγγελος, Πεσιρίδης Θεόδωρος, Ξηνταβελόνης Πέτρος.

Ακολούθως στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης εκλέχτηκαν πρόεδρος ο κ. Μπουζάκης Ιωάννης και αντιπρόεδρος ο κ. Τασιόπουλος Χρήστος.

Στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ελληνικού εκλέχτηκαν πρόεδρος η κ. Αδαμίδου Γεωργία και αντιπρόεδρος η κ. Σωληναραίου Λίτσα.

Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου