4/4/11

ΕΠΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ


Η Συνεδρίαση των τοπικών πολιτικών δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ διεξήχθη χθες το βράδυ στα γραφεία της οργάνωσης στην οδό Γεννηματά για να δοθούν εξηγήσεις από τους διοικούντες τον Δήμο για τα τελευταία γεγονότα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και προκαλούν δυσφορία στα κομματικά μέλη αλλά και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.
Καλεσμένοι από την συντονιστική και παρόντες στο γνωστό (ΠΔΟ) οι Κώστας Κόκκορης (Δήμαρχος), Στ. Γιωργούλας, Αν. Σάκκου, Ν. Τσαρούχας, Β. Μουλακάκης, Γ. Σηφάκης, Στ. Αναλυτής, Δημ. Αλεβίζος, Δημ. Βίγλας, Ελ. Μαυρακάκη, Κ. Ζαμπετονίδου, Δημ. Τσακίρης, Θεμ. Μπαλασόπουλος ενώ απουσίαζαν οι κύριοι Καρατζιάς, Παναγόπουλος και Τσαμπίρας.
Από την Νομαρχιακή παρευρέθησαν οι κυρίες Αντωνίου, Ανδρούτσου και ο διάσημος γραμματέας κύριος Σωτηρόπουλος. Η συνάντηση και η διαδικασία της συζήτησης έγινε μέσα σε «θερμό κλίμα» και δεν έλειψαν και οι γνωστές αντιπαραθέσεις μεταξύ του Θέμη Μπαλασόπουλου και της Προέδρου του ΔΣ κυρίας Αννας Σάκκου για τις σχέσεις των εργαζομένων στον Δήμο και της Διοίκησης.
Καυστικός και αυστηρός ήταν στις τοποθετήσεις του και ο Γραμματέας της οργάνωσης κύριος Αντώνης Γιαννακάκης για τα δρώμενα ενώ ο Δήμαρχος έδωσε ζητώντας δημόσια συγγνώμη τις απαραίτητες εξηγήσεις γύρω από το θέμα Τσαρούχα που πρόεκυψε όπως είναι γνωστό την περασμένη εβδομάδα και ανάγκασε σε ανεξαρτητοποίηση τον Δημοτικό του σύμβουλο.
Αρκετοί από τους παρευρισκόμενους διαχώρισαν την θέση τους για το θέμα του γνωστού «μνημονίου» ενώ ο δήμαρχος για μια ακόμη φορά δίνοντας λόγο τιμής δεν απεδέχθη την γνησιότητα του έγγραφου που κυκλοφόρησε πρόσφατα και δήλωσε πως έχει προσφύγει στην δικαιοσύνη για το όλο θέμα που έχει προκύψει.
Τεράστια ερωτηματικά και προβληματισμό δημιούργησε η θέση του Δημήτρη Τσακίρη και το πόστο που ηγείται (ΔΕΑΠ) δηλώνοντας πως κρατά μια πραγματική βόμβα στα χέρια του με 500.000 άνοιγμα και σύντομα θα βγουν προς τα έξω τα προβλήματα της δημοτικής επιχείρησης που ίσως τον αναγκάσουν και σε παραίτηση.
Τελικά η σύναξη έληξε με πολλά ερωτηματικά να αιωρούνται από πλευράς δημοτικών σύμβουλων η συντονιστική να μην έχει πειστεί για πολλά θέματα και ο δήμαρχος να προσπαθεί να μαζέψει την κατάσταση χωρίς αυτό να φαντάζει απόλυτη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου