26/5/11

ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ...

Υπάρχει μια κυρία που εδώ και καιρό μας πιάνει στο στόμα της. Τόσο εμένα, όσο και την Attica Press. Συκοφαντεί και σπερμολογεί με στόχο να "πάρει τα λεφτά της", όπως λέει. Αφού δεν φρόντισε να μάθει ούτε τα στοιχειώδη για το εταιρικό δίκαιο, όπως για παράδειγμα ότι στις εταιρίες δεν μπαίνουμε όποτε και όπως θέλουμε και ομοίως δεν αποχωρούμε, όποτε και όπως θέλουμε, πως ποσοστό δεν έχουμε μόνο στα κέρδη αλλά και στις ζημιές, πιστεύει ότι ομοίως ανόητοι, αδαείς και θρασσείς θα είμαστε και όλοι εμείς που αποτελούμε την δημοσιογραφική παρέα του Attica Press.

Επί μήνες ως "εσωτερικός εχθρός" έκανε ότι μπορούσε για να μας καταστρέψει, μη φροντίζοντας παράλληλα να καλύπτει τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της προς την εταιρία. Ύστερα, χάρη και της άγνοιάς της, προσπάθησε να μας εκβιάσει για να πάρει τα λίγα χρήματα που είχε βάλει προ έτους, αγνοώντας με θράσσος ότι στο μεταξύ - και αφού δεν αποχωρεί απο το σχήμα - χρωστά πολλαπλάσια χρήματα. Μέχρι πρότινος μας κακολογούσε, κατ' ιδίαν και φυσικά πίσω από την πλάτη μας. Δυστυχώς δεν είχαμε μάρτυρες, αφού αν θέλαμε να επικαλεστούμε αυτήκοους και αυτόπτες μάρτυρες των συκοφαντιών της εν λόγω κυρίας, θα έπρεπε να εκθέσουμε ανθρώπους, τους οποίους είχε δεσμεύσει με λόγο εχεμύθειας. Τώρα για πρώτη φορά μας και πριν λίγα λεπτά, μας συκοφάντησε δημόσια και μάλιστα στο facebook, δίνοντας μας παράλληλα τα όπλα -μαρτυρία για να κινηθούμε εναντίον της δικαστικά (ποινικά και αστικά).

Τόλμησε να ισχυριστεί ότι είμαστε "δουλέμποροι των ΜΜΕ" επειδή βάλαμε μια αγγελία για δόκιμους δημοσιογράφους, πρακτική που ακολουθείται εδώ και δεκαετίες στα ΜΜΕ, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Εν κατακλείδι, κουραστήκαμε πια να ισχύει στη περίπτωσή μας το ρηθέν, "ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ", βαρεθήκαμε να είμαστε πολιτισμένοι στο όνομα της παλιάς γνωριμίας με την εν λόγω κυρία και στο όνομα επίσης της σχέσης που είχε μαζί μας στο ξεκίνημα της εταιρίας.

Πλέον ...απασφαλίσαμε και θα προχωρήσουμε στις εξής ενέργειες:

α) Μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή της προσωπικότητας, όλων όσων αποτελούν τη δημοσιογραφική παρέα του Attica Press.

β) Άμεση απαίτηση της καταβολής όλων των χρημάτων που μας οφείλει η εν λόγω κυρία

γ) Διερεύνηση των όποιων ζημιών είχε και έχει η εταιρία, απο ενέργειες, πράξεις και παραλείψεις τόσο της ίδιας της εν λόγω κυρίας, όσο και μελών της οικογένειά της που είχαν σχέση με την Attica Press.


Andreas Anagnostou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου