26/5/11

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Με αφορμή την ολοκλήρωση και τυπικά της θητείας μου, ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου μας, θα ήθελα να απευθύνω τις θερμές μου ευχαριστίες σ΄όλους εσάς που σταθήκατε αρωγοί και συνοδοιπόροι στην προσπάθεια που όλοι μαζί καταβάλαμε σε αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία ώστε να δώσουμε μια νότα χαράς και ψυχαγωγίας στην καθημερινότητά μας.
Ευχαριστώ από καρδιάς,

Τον πρώην Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου κ. Νικόλαο Λαζαρόπουλο καθώς και τους συναδέλφους μου τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, που με πρότειναν ομόφωνα για την θέση του Προέδρου του Νομικού Προσώπου.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Οργανισμού για το άριστο πνεύμα συνεργασίας στη λήψη αποφάσεων στο πλαίσιο της λειτουργίας του Ν.Π και την διοργάνωση των εκδηλώσεων στον Δήμο μας.

Τους εργαζόμενους στον Π.Ο, η συνεργασία των οποίων ήταν ειλικρινής και εποικοδομητική.

Τις υπηρεσίες του Δήμου μας (Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Δημοτική Αστυνομία, Κοινωνική Υπηρεσία) για τις πολύτιμες υπηρεσίες που μας παρείχαν κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων.

Και τέλος τα SUPER MARKET ΤΡΟΦΙΜΑ ΗΛΙΑΣ ΔΟΥΚΑΣ Α.Ε για την

γενναιόδωρη προσφορά τους στις διάφορες εκδηλώσεις μας.

Φίλες και φίλοι,

Δεν ξέρω εάν πετύχαμε πολλά –αυτό θα το κρίνετε εσείς-, αυτό που θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι ότι παραδίδουμε τον Πολιτιστικό Οργανισμό χωρίς καμία εκκρεμότητα στη νέα Διοίκηση στην οποία ευχόμαστε να έχει μια καλή πορεία.

Με τιμή,

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου