26/5/11

«ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ» «ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – Σύγχρονη Πόλη»

Ο Βασίλης Κρητικός Γενικός Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου
Ο Γιώργος Σαραφίδης Γραμματέας Οργανωτικού της Παράταξης

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – Σύγχρονη Πόλη»

Εξελέγησαν και τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας

Συνεκλήθη την Τετάρτη 25/5/2011 το νεοκλεγέν, από το 2ο Συνέδριο, Κεντρικό Συμβούλιο της Παράταξης, με θέμα την εκλογή Οργάνων.

Θέμα της 1ης Συνόδου ήταν η εκλογή Οργάνων .

Ο Πρόεδρος Χάρης Πασβαντίδης κάνοντας αναφορά στο 2ο Συνέδριο της Παράταξης, υπογράμμισε ότι κατά γενική ομολογία ήταν ένα επιτυχημένο Συνέδριο, με εξαιρετικές και χρήσιμες τοποθετήσεις και μεγάλη συμμετοχή των μελών και φίλων της Παράταξης .

Επεσήμανε δε, ότι η παρουσία και ο χαιρετισμός του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρού στο Συνέδριο, έδωσε μια ξεχωριστή αίγλη στη διαδικασία.

Στη συνέχεια έκανε πρόταση για τα δύο πρόσωπα των κορυφαίων θέσεων.

Με κριτήρια το έργο, την αφοσίωση στη Παράταξη, την προσφορά, το ήθος και τη γνώση, τον χαρακτήρα και κυρίως την θετική από την κοινωνία αποδοχή, πρότεινε για Γενικό Γραμματέα τον Βασίλη Κρητικό ο οποίος και εξελέγη συγκεντρώνοντας 51 ψήφους, από τους 57 που ψήφισαν.

Με βάση την τεράστια εμπειρία του , τις αποδεδειγμένες οργανωτικές ικανότητές του, αλλά και με τα κριτήρια για τον Γραμματέα, ο κ. Χάρης Πασβαντίδης πρότεινε για Οργανωτικό Γραμματέα τον επί χρόνια Δημοτικό Σύμβουλο και Αντιδήμαρχο Ελληνικού Γιώργο Σαραφίδη ο οποίος πήρε 50 ψήφους από τους 57 που ψήφισαν.

Στις εκλογές για τα εννέα μέλη που συμπληρώνουν την 17 μελή Πολιτική Γραμματεία, εξελέγησαν οι :

Καρπούζας Φίλλιπος

Τογρίδης Λάζαρος

Σταυρόπουλος Μιχάλης

Ηλιοπούλου – Μποζίκα Βασιλική

Πάνου Γεωργία

Καραπιπερίδου Χαρά

Κατσαρού Αργυρώ

Πετράκη Μαρία

Χρήστου Λάμπρος


«ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ»

Στη συνέχεια, το Κεντρικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την οργάνωση κοινής εκδήλωσης με τις Παρατάξεις «Αγώνας για το μέλλον» και «Αναγέννηση» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος .

Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 6 Ιουνίου ,ώρα 8:00 μ.μ. στη Πλατεία Πόντου, όπου βρίσκεται ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ Αργυρούπολης .

Είναι μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την πολύμηνη καθυστέρηση της λειτουργίας του ΜΕΤΡΟ, αλλά και την μη τήρηση της δέσμευσης της πολιτείας, ότι θα λειτουργήσει το Φθινόπωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου