2/6/11

«ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ»


Θέμα: Δηλώσεις του κ. Παπουτσή ότι στο Ελληνικό θα λειτουργήσει Κέντρο Κράτησης και Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Μεταναστών...

Ο Παπανδρέου και οι Υπουργοί του βρίσκονται σε σύγχυση.

Στην αρχή υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας με το Κατάρ. Άλλο ένα μνημόνιο, που γνωρίζουν μόνο αυτοί και δεν το είδαμε καν. Διαβάσαμε στις εφημερίδες για «προνομιακή μεταχείριση» του Κατάρ στο Ελληνικό. Μετά ο κ. Παμπούκης είπε ότι «αν γίνει διαγωνισμός το Κατάρ δε συμμετέχει», και στις αρχές Μαΐου, ο ίδιος ο κ. Παμπούκης μας είπε ότι δε θα γίνει ανάθεση, αλλά σκέπτεται «ποια μορφή θα έχει η διαγωνιστική διαδικασία». Τώρα ο κ. Παπουτσής μας ενημερώνει ότι στο Ελληνικό θα λειτουργήσει Κέντρο Κράτησης και Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Μεταναστών.

Αυτά είναι τα σχέδια της κυβέρνησης για "ανάπλαση του Ελληνικού";

Ο κ. Παπουτσής σχεδιάζει τη βύθιση από λαθρομετανάστες και του Ελληνικού; Έχει εμπειρία σε βυθίσεις, άλλωστε. Η σύγχυση τους είναι η πλήρης απόδειξη της αποτυχίας και της ανικανότητάς τους. Το Ελληνικό πρέπει να αξιοποιηθεί, να πάρει αξία και υπεραξία. Εμείς δε θα επιτρέψουμε να μας πάρουν τίποτα «κοψοχρονιά». Τις αξίες και τις υπεραξίες μας δεν τις χαρίζουμε.

Η Κυβέρνηση κλείνει Σχολεία, Απολύει Έλληνες και Παράλληλα χτίζει φυλακές για παράνομους αλλοδαπούς.



Β2 ΝΟ.Δ.Ε



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου