11/7/11

ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ Π.Π ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ


Με τέσσερα μετάλλια, δύο χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο για τα παιδιά του Αθλητικού Ομίλου Καρέα ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Παμπαίδων - Παγκορασίδων 2011, που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Γυμναστήριο της πόλης μας, το τριήμερο 11 - 13 Ιουνίου.

Στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Ping-Pong που διοργανώθηκε από την Ελληνική Φίλαθλο Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α) σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Καρέα και υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Βύρωνα, συμμετείχαν 68 νεαροί αθλητές σε ατομικό επίπεδο και 24 αθλητικά σωματεία από όλη την Ελλάδα σε ομαδικό επίπεδο.

Όλοι οι νεαροί αθλητές που συμμετείχαν στην ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αποδεικνύοντας ότι βασίζονται στις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, ενώ «σύμμαχοι» στην προσπάθειά τους ήταν οι προπονητές τους, οι γονείς και πλήθος πολιτών που γέμισαν τις εξέδρες στη διάρκεια των αγώνων.

Στο πλευρό των νεαρών αθλητών βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης, ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και οι αντιδήμαρχοι Αθλητισμού Θοδωρής Ράμμος, Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χρίστος Γώγος και Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας Ιουλία Κιούπη, που έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση.

Όσο για τα δικά μας παιδιά, κατάφεραν να ξεχωρίσουν, χαρίζοντας τέσσερις πανελλήνιους τίτλους στον Αθλητικό Όμιλο Καρέα.

Ειδικότερα, μετάλλια έλαβαν οι:

- Χρυσό μετάλλιο Απλό αγοριών Στράτος Δαμιανής
- Χρυσό μετάλλιο Διπλό αγοριών Στράτος Δαμιανής – Νίκος Βλαχάκης
- Αργυρό μετάλλιο Ομαδικό Στράτος Δαμιανής – Νίκος Βλαχάκης – Γιάννης Ράμμος – Χρήστος Αθανασόπουλος
- Χάλκινο μετάλλιο στο Απλό κοριτσιών Κριστίν Σεβνταγιάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου