26/11/11

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ 69 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΙ!


Αναφορικά με τη συμπλήρωση 69 χρόνων από το κορυφαίο γεγονός αντίστασης του Ελληνικού Λαού κατά την επιχείρηση ανατίναξης της Γέφυρας του Γοργοποτάμου, από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Τότε, κάποιοι αποφάσισαν ερήμην των λαών της Ευρώπης, να ορίσουν το μέλλον τους, μέσω της επέλασης των απολυταρχικών εθνικοσοσιαλιστικών ιδεών και υπό την αιχμαλωσία των δυνάμεων κατοχής.
Σήμερα, οι ίδιοι ωθούν τη φυσική και ηθική εξαθλίωση των πολιτών της Ενωμένης Ευρώπης υπό το καθεστώς της επιβολής αντιλαϊκών μορφών οικονομικής εξουσίας.
Μέσα σε αυτό το περιβάλλον εκφοβισμού και απειλής των δημοκρατικών αισθητηρίων του λαού μας, η απάντηση οφείλει να είναι μία:
Εθνική Ομοψυχία, Λαϊκή Αντίσταση, Κοινωνική Συνέργεια για την προάσπιση της Ελευθερίας και των ιδανικών της πατρίδας μας.
Όπως, 69 χρόνια πριν στο Γοργοπόταμο δώσαμε με το απαράμιλλο εθνικό μας σθένος και την ενωτική μας παρόρμηση τη σκληρή απάντηση στον αδίστακτο κατακτητή, έτσι και σήμερα επιτάσσεται η συστράτευση του Λαού μας υπέρ της ιδέας του εθνικού καλού, υπέρ της εθνικής μας υπερηφάνειας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου