8/11/11

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ …. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ !!! ΔΗΛΩΝΕΙ Ο Γ. ΜΑΥΡΕΛΗΣ ''ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ 7 ΗΜΕΡΕΣ'' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Ο Πρωθυπουργός  (ο άρχοντας του χάους) κατάφερε να μετατρέψει την ανακούφιση για το κούρεμα του χρέους σε κόλαφο εναντίον του, να εξοργίσει ολόκληρη την Ευρώπη, να οδηγήσει στην εκτέλεση του  τους ευρωπαίους εταίρους, τους βουλευτές και τους υπουργούς του να ζητούν την παραίτηση του και την συγκρότηση κυβέρνησης με την στήριξη της αντιπολίτευσης.
Ο Σαμαράς έκανε κατά λάθος ένα σωστό βήμα να συμφωνήσει για την δανειακή σύμβαση της 27ης Οκτωβρίου καθώς το μόνο που βλέπει είναι το πότε θα γίνει πρωθυπουργός για να πάρει μια εξουσία που όσο ποιο γρήγορα την πάρει τόσο ποιο γρήγορα θα την χάσει.
Η νέα κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με διάρκεια τουλάχιστον τριών μηνών έτσι ώστε να οριστικοποιηθούν οι διαβουλεύσεις με τους ιδιώτες για το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων, να κυρωθεί η δανειακή σύμβαση από το Κοινοβούλιο, να εκταμιευθεί η 6η δόση, να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός του 2012 και να προωθηθούν οι διαρθρωτικές αλλαγές και βέβαια οι αποκρατικοποιήσεις.
Στα 30 χρόνια Παπανδρεισμού και Καραμανλισμού  της χώρας αφού γίναμε δεκτοί στην ΕΟΚ κατασπαταλήσαμε δισεκατομμύρια που μπήκαν στα Ελληνικά ταμεία και στις τσέπες αγροτών και φίλων κομματικών.
Ζήσαμε  συνθήκες ψεύτικης ευημερίας που βασιζόταν στον άκρατο δανεισμό και την διόγκωση του κράτους με χιλιάδες διορισμούς.
Η Ελλάδα ήταν και είναι ένα απέραντο φρενοκομείο με πρόσφατη απόπειρα εξαγωγής τρέλας.  Με τις παρανοϊκές απαιτήσεις μας φέραμε την ΕΕ ένα βήμα από την δρομολόγηση της αποβολής μας με τραγικό αποτέλεσμα την χρεοκοπία μας.
Την στιγμή αυτή που γράφεται αυτό το άρθρο γίνονται οι τελικές επαφές για την νέα κυβέρνησης φαίνεται ότι έχουμε τέλος εποχής Παπανδρεισμού - Καραμανλισμού   και βέβαια το πρόβλημα της χώρας ήταν και είναι κύρια πολιτικό και δευτερευόντως οικονομικό.
Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι οι εταίροι μας θέλουν να μας σώσουν και για δικούς τους λόγους αλλά είναι απαραίτητο να θέλουμε να σωθούμε και εμείς με όποιο κόστος απαιτεί η σωτηρία μας σήμερα.
Αύριο θα είναι άλλη μέρα για την Ελλάδα, θα θέλαμε να σκεφτεί ο πολυπαθής πολίτης της χώρας μας, πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα  αν η συνεννόηση είχε έλθει ένα ή δύο χρόνια πριν.
 Ας  φέρει στην μνήμη του τα ονόματα όσων πάλευαν και ζητούσαν την άμεση εθνική συνεννόηση !!!


Γ.Μαυρέλης  Μαθηματικός
 Μεταπτυχιακά   σε Υπολογιστές και Διαχείριση Πληροφορίας.
Εκδότης και Δντης της Εφημερίδας «7 μέρες» στην Ανατ.  Αττική

Το άρθρο είναι ανηρτημένο στο  www.aanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου