26/11/11

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ [ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ] Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΚΛΕΦΤΙΚΑ...!


Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά στο "Βοήθεια στο σπίτι" της Βάρης είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!...

Πώς μπορεί, αλήθεια, να χαρακτηρισθεί το γεγονός ότι καταφεύγει τελικά κάποιος στο να στείλει επιστολές στις εφημερίδες προκειμένου να εκφράσει την αγανάκτηση και την αδικία, ελπίζοντας να βρεθεί με αυτό τον τρόπο  λύση για......το αυτονόητο;! Αναφέρομαι στην πληρωμή του προσωπικού του προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι" της Βάρης.

Είμαι η φυσικοθεραπεύτρια του προγράμματος και είναι πραγματικά λυπηρό και εξοργιστικό το ότι εδώ και επτά περίπου μήνες είμαστε απλήρωτοι και το μόνο που ακούμε από τους "αρμόδιους" και "υπεύθυνους" για την πληρωμή μας είναι η λέξη "υπομονή" και η πρόταση "Προχωράμε το θέμα σας και στα τέλη του επόμενου μήνα θα πληρωθείτε". ("περάστε την πρώτη του μηνός...")

Όμως, η περίοδος της κατανόησης και της υπομονής από μέρους μας έχει λήξει. Είναι αδιανόητο πώς μας έχουν φέρει στο σημείο να επιχειρηματολογούμε για την πληρωμή....των δεδουλευμένων μας!!! Τα δεδομένα δεν πρέπει και δεν μπορεί να γίνονται ζητούμενα!!! ("όχι άλλο κάρβουνο!!!")

Εμείς εδώ και επτά μήνες είμαστε εδώ και εργαζόμαστε χωρίς να αμοιβόμαστε!! Αυτοί που αμοίβονται και εργάζονται για το θέμα της πληρωμής μας, πού είναι εδώ και επτά μήνες;

Το αποκορύφωμα της κατάστασης αποτελεί το γεγονός ότι όχι μόνο δεν παίρνουμε το μισθό μας, αλλά ούτε τα ένσημά μας δεν έχουν τακτοποιήσει!!! ("το μεγάλο μισθό που παίρνω και τρέχω όλη μέρα μες στους δρόμους!...με κρατάς και τον ΙΚΑ!ποιος είναι αυτός ο ΙΚΑΣ;δε με φτάνει που δε με πληρώνεις, θα πληρώσω και τον ΙΚΑ!!!") Φαίνεται ότι δεν έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος του ποσού που τελικά θα κληθούν να πληρώσουν!!!! ("πολλά τα λεφτά, Άρη!!!")

Είναι σαφές ότι στο δήμο κυριαρχεί αταξία. ("εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορα!!")  Εμείς, πλέον, έχουμε ξεπεράσει τα όρια της ανοχής και της αντοχής. Φτάνει πια η κοροiδία, φτάνουν τα λόγια και οι υποσχέσεις, φτάνει το γνωστό πολιτικό κόλπο της κατηγορίας των "αντιπάλων" για την ευθύνη της όλης κατάστασης!!!

Ελπίζουμε ότι το θέμα της πληρωμής μας θα αντιμετωπισθεί έστω και τώρα, άμεσα και υπεύθυνα.

Ειρήνη Δρίζη

Φυσικοθεραπεύτρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου