26/11/11

ΕΡΓΑΣΙΕΣ IBISCOS ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Οι συμμετέχοντες στην ημερίδα του IBISCOS, μεταξύ των οποίων διακρίνονται η Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ Ευαγγελία Αντωνίου και ο Διευθυντής Προγραμμάτων του Συνδέσμου, Βασίλης Νομικός.


Αντιπροσωπεία στελεχών του ΣΠΑΥ με επικεφαλής την Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Ευαγγελία Αντωνίου, Δημοτική Σύμβουλο Ηλιούπολης, μετέβη στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στην ημερίδα και συνάντηση  του ευρωπαϊκού ερευνητικού Κονσόρτσιουμ για τη βιοποικιλότητα IBISCOS, στο οποίο ο Σύνδεσμος είναι μέλος από το 2010.
Στο πλαίσιο της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στην Αντιπροσωπεία του Κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, με ομιλητές από τη Γερμανία, την Πολωνία, τη Σλοβενία και την Ελλάδα, στις 9 Νοεμβρίου, η Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ απύηθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Συνδέσμου.
Στη συνέχεια, στη διάρκεια των συνομιλιών μεταξύ των στελεχών, επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του ΣΠΑΥ στην πρόταση για το πρόγραμμα COST που ετοιμάζει το Κονσόρτσιουμ. Όπως τονίσθηκε, η έρευνα αποσκοπεί στην υιοθέτηση νέων πρακτικών και τεχνολογιών από τις βιομηχανίες ώστε η αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας να γίνεται με όσο το δυνατόν λιγότερες αρνητικές επιπτώσεις για το περιβάλλον.

Για το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΥ
Φλοράν Σελάϋ (6974367821)

Τηλ: 210.7650413

Φαξ: 210-7650414

E-mail: press@spay.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου