1/12/11

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ


Στη γειτονιά της Νέας Ελβετίας πραγματοποιείται σήμερα η δημόσια συνάντηση του Δημάρχου Βύρωνα, Νίκου Χαρδαλιά, με τους πολίτες, προκειμένου να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε επίπεδο γειτονιάς και όχι μόνο.

Χτες ο Δήμαρχος συναντήθηκε με κατοίκους της γειτονιάς της Μεταμόρφωσης και συζήτησε μαζί τους για τη λειτουργία του ΚΑΠΗ και του Κέντρου Υγείας της πόλης, την προσβασιμότητα των ΑμΕΑ αλλά και την καθαριότητα. Επιπλέον, οι πολίτες έθεσαν ερωτήματα σχετικά με την ανακύκλωση και τη δημιουργία της Πράσινης Διαδρομής, για τα οποία ενημερώθηκαν διεξοδικά από το Νίκο Χαρδαλιά. Τέλος, συζητήθηκε τόσο το θέμα της ασφάλειας σε επίπεδο γειτονιάς όσο και οι κίνδυνοι για την υγεία λόγω του μεγάλου αριθμού κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή τους.

Η πρώτη συνάντηση με τους πολίτες πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου στη γειτονιά του Καρέα, όπου ανάμεσα σε άλλα θέματα συζητήθηκε η πορεία των έργων για το νέο βιοκλιματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καρέα και το παρακείμενο βιοκλιματικό Κλειστό Γυμναστήριο, αλλά και το πότε πρόκειται να λειτουργήσουν το «Σταθοπούλειο» Πολιτιστικό Πολυκέντρο και ο νέος Παιδικός Σταθμός της γειτονιάς. Οι πολίτες αναφέρθηκαν επίσης, στη συγχώνευση του ΚΕΠ Καρέα με το ΚΕΠ Βύρωνα, αλλά και στη συντήρηση των έργων που έχουν πραγματοποιηθεί στη γειτονιά τους και ενημερώθηκαν σχετικά από το Δήμαρχο της πόλης.

Οι συναντήσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα «Βύρωνας, Πόλη Ενεργών Πολιτών», το οποίο περιλαμβάνει 11 συνολικά συναντήσεις, εκ των οποίων 8 στις γειτονιές της πόλης και 3 θεματικές συζητήσεις για την Κοινωνική Αλληλεγγύη, την Παιδεία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 12 Δεκεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου