20/4/12

Η ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ


Το Δημοσιονομικό Σύμφωνο, κατατέθηκε πρόσφατα στη Βουλή, προς κύρωση, μέσα στα πλαίσια ανεπίτρεπτης σπουδής και παντελούς έλλειψης δημοσίου διαλόγου.
Πρόκειται για το Σχέδιο επιβολής Γερμανικής πειθαρχίας στις Ευρωπαϊκές Οικονομίες και το οποίο η Ελληνική Κυβέρνηση αποδέχτηκε χωρίς διαπραγμάτευση.
Το Σχέδιο, ακυρώνει την κυριαρχία και την αυτοδιάθεση των Χωρών, στον οικονομικό τομέα.
Επιβάλλει σκληρές κυρώσεις και τιμωρίες για όσες Χώρες θα αδυνατούν να συμμορφωθούν προς τα υποδεικνυόμενα οικονομικά μοντέλα.
Έτσι, προβλέπεται σκληρή οικονομική υποταγή, υπό το πρόσχημα του ελέγχου, των δαπανών και προϋπολογισμών, από οικονομικά Διευθυντήρια (Γερμανία, ΕΚΤ, ΔΝΤ).
Το Σύμφωνο, δεν περιέχει ούτε λέξη για τη στρατηγική ανάπτυξης των Ευρωπαϊκών οικονομικών. Μόνο αδικήματα και ποινές επιβάλλει για τις «Χώρες-παραβάτες, οι οποίες τιμωρημένες και υποβαθμισμένες, θα περνούν στον απόλυτο οικονομικό έλεγχο των ισχυρότερων».
Πρόκειται για το Δούρειο Ίππο οικονομικής υποδούλωσης όλης της Ευρώπης. Γερμανικής φυσικά εμπνεύσεως και συμφερόντων.
Ήδη στην Ευρώπη, υπάρχει κάποιας μορφής κινητοποίηση, κατά των προτεινόμενων «αλλαγών».
Στη Γαλλία, αποτελεί θέμα της προεκλογικής εκστρατείας και δέσμευση του κυριώτερου υποψηφίου, για επαναδιαπραγμάτευση.
Η Ιρλανδία, έχει εξαγγείλει δημοψήφισμα για το θέμα, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου ή του Ιουνίου.
Χρειάζεται περαιτέρω συντονισμός και συνεργασία, όλων των Ευρωπαίων πολιτών ΚΑΤΑ των πολιτικών οικονομικής υποδούλωσης και εξαθλίωσης.
Η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ συγκεντρώνει ένα εκατομμύριο (1.000.000) υπογραφές Ευρωπαίων πολιτών ΚΑΤΑ του νέου Οικονομικού ολοκαυτώματος, που απειλείται.
Ζητά την καθιέρωση της «κατάστασης ανάγκης» ως Νόμου.
Με περιεχόμενο: Όταν η Χώρα υποδουλώνεται από τους δανειστές και ο πληθυσμός εξαθλιώνεται από τα χρέη, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ.
Οι ανάγκες επιβίωσης και αξιοπρέπειας, ΧΩΡΩΝ και ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΝΟΜΟ.
 http://www.seisachtheia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου