12/11/12

ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! ΑΛΕΞΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ



Οι Μηχανισμοί ελέγχου και παραπληροφόρησης της Τρόϊκας και των εγχώριων υπηρετών της, αδυνατούν, πλέον, να δικαιολογήσουν, πειστικά την νομιμότητα αλλά και την αναγκαιότητα, της συνέχισης, της Τροϊκανής επέλασης.
Η αδυσώπητη πραγματικότητα της φρίκης και της καταστροφής, δεν μπορεί να καλυφθεί, από τα
όποια επικοινωνιακά τεχνάσματα των Δελτίων Ειδήσεων.
Καταφεύγουν έτσι, στην απόπειρα διχασμού, των Ελλήνων.
Στο «διαίρει και βασίλευε.»
Χωρίζουν τους απελπισμένους Έλληνες, σε «αριστερούς» και «δεξιούς» ξεπερασμένα επιχειρήματα, παλαιού τύπου.
Σε «πλούσιους», που, δήθεν θα χαθούν, εάν φύγει η Τρόϊκα και σε «πεινασμένους», που, τα έχουν ήδη χάσει όλα, οπότε, δεν συντρέχει λόγος σωτηρίας τους.
Σε μεγάλους «φοροφυγάδες» και μη, οπότε, το παραμικρό πταίσμα του αδύναμου, γίνεται ΑΛΛΟΘΙ επιβολής των απάνθρωπων ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
Τα ίδια γίνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Χωρίζουν τους Λαούς σε «ΒΟΡΕΙΟΥΣ» και «ΝΟΤΙΟΥΣ». Σε υπεύθυνους και μή κ.λ.π.
ΟΛΟΙ, είμαστε στο ίδιο καράβι.
Έλληνες και Ευρωπαίοι πολίτες, πεινασμένοι και μη.
ΟΛΟΙ χανόμαστε, από την κτηνωδία, που, βιώνουμε.
Στο ελάχιστο, που, μπορούμε να συμφωνήσουμε, ο καθένας, από την σκοπιά του, είναι η «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ».
Κανένα χρέος, ιδιαίτερα επαχθές, διεθνούς τοκογλύφου, ΔΕΝ μπαίνει μπροστά, από την επιβίωση και την αξιοπρέπεια.
Η ζωή, η υπόσταση και η αξία, των Ελλήνων και των Ευρωπαίων, μπαίνει ΜΠΡΟΣΤΑ από όλα και από όλους.
Υπόγραψέ το! Η υπογραφή σου ασφαλτοστρώνει, την ανηφορική λεωφόρο, που, οδηγεί, στην ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ.
ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Η ΑΠΟΣΕΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ

 Κοινή συνισταμένη συνεργασίας, είναι, η κραυγή και το σύνθημα για ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ
Υπόγραψέ την!  (www.seisachtheia.gr, www.1millionsignatures.eu
www.seisachtheia.gr

Αν δεν το κάνεις, θα πουν ακόμη και οι «Δανειστές», πως, δεν αξίζεις καλύτερης
Η Κίνηση «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ –ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ», δια του Νομικού Εκπροσώπου της, Αλέξη ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ, άσκησε την 11/10/2012 ΠΡΟΣΦΥΓΗ, ενώπιον του Γενικού Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά, της, με ημερομηνία 6/9/2012 Πράξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με την οποία αυτή αρνήθηκε, να καταχωρήσει, την προταθείσα, παρά της Κίνησης, πρωτοβουλία πολιτών, με τον τίτλο «Ενα Εκατομμύριο Υπογραφές για την  Ευρώπη της  Αλληλεγγύης».
Στόχος της Κίνησης, όπως είναι ήδη γνωστό, είναι, η επίσημη έναρξη της διαδικασίας, συλλογής, ενός (1) εκατομμυρίου υπογραφών Ευρωπαίων πολιτών, για να καθιερωθεί, νομοθετικά, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Αρχή της «κατάστασης ανάγκης».
Κατ’ αυτήν την Αρχή, που, είναι, του Διεθνούς Δικαίου, «όταν η οικονομική και πολιτική κατάσταση του Κράτους μέλους και ο πληθυσμός του, εξαθλιώνονται και κινδυνεύουν, από την εξυπηρέτηση απεχθούς χρέους, (καλπάζουσα Ανεργία, κατάρρευση Μισθών, Συντάξεων, κλείσιμο Νοσοκομείων, Κοινωνικών υπηρεσιών, Φτώχεια, Εξαθλίωση, Υποδούλωση, κ.λ.π.), η άρνηση ΠΛΗΡΩΜΗΣ του, είναι αναγκαία και δικαιολογημένη».

Η Κίνηση, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ», (έχει αναγνωριστεί, με τις υπ’ αριθ’ 715/2012 και 4005/2012 Αποφάσεις του Πρωτοδικείου Αθηνών), ενοχοποιεί, στην Προσφυγή της, την παραπάνω άρνηση, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ενώπιον του Γενικού Δικαστηρίου.    Γιατί, παρέβει, κατά τον τύπο και την ουσία, το περιεχόμενο της Συνθήκης Λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, (ΣΛΕΕ)  κατά κατάχρηση εξουσίας.
Παραδείγματος χάρη:
Α. Έκρινε η Επιτροπή, πως, δεν διαθέτει αρμοδιότητα, για υποβολή Πρότασης, για την έκδοση νομικής πράξης, περί καθιέρωσης, της Αρχής, της «κατάστασης ανάγκης».
Τέτοια αποδοχή, κατά την Προσφυγή, δεν είναι  βάσιμη:

1.   Διότι, κατ’ άρθρο 122 ΣΛΕΕ παρ. 1, η Επιτροπή προτείνει, (και το Συμβούλιο θεσπίζει), σε πνεύμα Αλληλεγγύης, μεταξύ των κρατών-μελών, τα κατάλληλα Μέτρα,  για την αντιμετώπιση της οικονομικής κατάστασης.
 ΤΕΤΟΙΟ κατάλληλο Μέτρο, αποτελεί και η θέσπιση της Αρχής, της «κατάστασης ανάγκης» και η υιοθέτηση Μέτρων, προς την κατεύθυνση αυτή.  Διότι, εκτός των άλλων, συνιστά όρο, οικονομικής απελευθέρωσης, αποκατάστασης και Ανάπτυξης, των χωρών - μελών.
2.   Διότι, κατά την παράγραφο 2, του ίδιου άρθρου, «όταν ένα κράτος-μέλος, αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες και διατρέχει ισχυρούς κινδύνους, οφειλόμενους, σε περιστάσεις, που, εκφεύγουν από τον έλεγχό του και την σφαίρα επιρροής του, η Επιτροπή, προτείνει στο Συμβούλιο, να χορηγήσει ενισχύσεις».
ΤΕΤΟΙΑ  ενίσχυση, σε υπερθετικό βέβαια βαθμό, μπορεί να θεωρηθεί η απόσειση του χρέους, όταν αυτό, είναι απολύτως βέβαιο, πως, δεν θα εξυπηρετηθεί, χωρίς υποδούλωση του κράτους και εξαθλίωση του πληθυσμού.
Κατά την ΠΡΟΣΦΥΓΗ της Κίνησης, πρέπει να καθιερωθεί, στην Ευρώπη της Αλληλεγγύης, «πως, τα χρέη, θα εξοφλούνται, από τα αποθέματα και όχι, με στέρηση των αναγκαίων Εθνικών Πόρων, που, εξυπηρετούν τις βασικές ανάγκες του πληθυσμού,» (Υγεία, διατροφή, ένδυση, υπόδυση, Εκπαίδευση, Ασφάλεια, Κοινωνικές υπηρεσίες κ.λ.π).
Β. Έκρινε η Επιτροπή, πως, θα διέθετε τέτοια αρμοδιότητα, για υποβολή τέτοιας Πρότασης, αν τα προτεινόμενα, παρά της Κίνησης μέτρα, αφορούσαν την ενίσχυση, της... δημοσιονομικής πειθαρχίας και περιορίζονταν σ’ αυτήν!..
ΚΑΙ αυτή η αποδοχή, κατά την Προσφυγή, είναι  ΑΒΑΣΙΜΗ.
Διότι, κατά την παρ. 1 εδ. β΄ του ίδιου άρθρου της ΣΛΕΕ, τα προτεινόμενα υπό της Επιτροπής μέτρα, μπορούν να αφορούν και την χάραξη προσανατολισμών, Οικονομικής πολιτικής, στα κράτη μέλη.
ΤΕΤΟΙΟΣ προσανατολισμός, είναι και η καθιέρωση της «κατάστασης ανάγκης»,  με το παραπάνω περιεχόμενο.
Διότι, αποσείει, τοκογλυφικά χρέη, ελευθερώνει, οικονομικά υπόδουλους, προωθεί την ελευθερία,  την ασφάλεια, την δικαιοσύνη, την οικονομική συνοχή, την Ανάπτυξη και την Αλληλεγγύη, μεταξύ των κρατών μελών. (Αρθρο 3 ΣΛΕΕ παρ. 1 και 3).
Σε κάθε περίπτωση, ο περιορισμός της Επιτροπής, που, αυτή επικαλείται, μόνο, στην υιοθέτηση, ΜΕΤΡΩΝ «Πειθαρχίας», είναι ανεπίτρεπτος και μόνο δεινά, μπορεί, να επιφέρει.  Έρχεται, σε ευθεία αντίθεση, με την Ρήτρα Αλληλεγγύης, του άρθρου 222 ΣΛΕΕ.
Αποτελεί, μονόδρομη και μονοσήμαντη κατάσταση.  Περιέχει, μόνο, υψηλές Φορολογίες, θανατηφόρες Περικοπές, Υποδουλώσεις κρατών, Κατοχή κ.λ.π.  Και θέτει εκτός,  την Ανάπτυξη και το Κοινωνικό κράτος.
Τέλος, παραθέτει η Προσφυγή, την κατάσταση, που, επέφεραν, τα απεχθή χρέη, στην Ελλάδα και στους Έλληνες. (Τρείς χιλιάδες (3.000) αυτοκτονίες, κ.λ.π).
ΖΗΤΑ τελικά, παρά του Γενικού Δικαστηρίου, την ακύρωση, της Απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την καταχώρηση, της Πρωτοβουλίας.
(Ήδη αυτήν, έχουν υπογράψει 82.000 περίπου συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι πολίτες).   (www.seisachtheia.gr, www.1millionsignatures.eu)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου