13/5/10

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ 2012" Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Υποψήφια για τον τίτλο «Ευρωπαϊκή  Πρωτεύουσα Νεολαίας 2012» η πόλη του Βύρωνα. 
Με τον τίτλο  “The spring of Youth”, ο Δήμος Βύρωνα βρίσκεται στη τελική ευθεία για τη διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας για το 2012. Ήδη επελέγη στις τρεις ευρωπαϊκές πόλεις που περνούν στο τελικό γύρο αξιολόγησης, αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς μιας ομάδας ανθρώπων τους τελευταίους μήνες.
Πρόκειται για ένα  θεσμό του European Youth Forum, που βασίζεται στην Ευρωπαϊκή συνεργασία, ανταλλαγή ιδεών και ενεργή συμμετοχή των νέων της Ευρώπης. Κάθε χρόνο, μια ευρωπαϊκή πόλη έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει πρωτοποριακές δράσεις και ενέργειες αναφορικά με τον πολιτιστικό, κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό προσανατολισμό της.
Ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Γ. Χαρδαλιάς, που προΐσταται της προσπάθειας αυτής, τόνισε: «Όλοι μαζί πρέπει να υποστηρίξουμε την υποψηφιότητα του Δήμου Βύρωνα και να δείξουμε σε ολόκληρη την Ευρώπη ότι η ανάπτυξη και οι καινοτόμες  ιδέες, με τη συμμετοχή των νέων ανθρώπων, είναι το δυνατό μας σημείο. Ο Βύρωνας παραμένει πρωταγωνιστής και η νεολαία είναι σε πρώτο πλάνο. Έτσι συνεχίζουμ, όλοι μαζί, οι νέοι μας δυναμικά μπροστά κι εμείς στο τιμόνι του σχεδιασμού πολιτικών και ενεργειών που καινοτομούν και παραδειγματίζουν. Καλή μας επιτυχία ».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου