11/5/10

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Κ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δήλωση  ανεξαρτητοποίησης  του Δημοτικού  Συμβούλου κ. Γεώργιου Σταματόπουλου από  τη δημοτική παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Συσπείρωση»


Την ανεξαρτητοποίησή του από τη δημοτική παράταξη «Ανεξάρτητη  Δημοτική Συσπείρωση» του νυν  Δημάρχου Αγίου Δημητρίου κ. Νικόλαου Λαζαρόπουλου, έκανε γνωστή χθες 3 Μαρτίου 2010 με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Σταματόπουλος. Το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ. Σταματόπουλου έχει ως εξής:

  Κύριε Πρόεδρε, 
Σας παρακαλώ να γνωστοποιήσετε στο Δημοτικό Συμβούλιο τη δήλωση αποχώρησής μου από την παράταξη του νυν Δημάρχου Αγίου Δημητρίου κ. Νικόλαου Λαζαρόπουλου “Ανεξάρτητη Δημοτική Συσπείρωση” και την ανεξαρτητοποίησή μου. 
Βρίσκομαι στη δυσάρεστη  θέση να σας γνωστοποιήσω ότι το όραμα για την “αλλαγή σελίδας” στην πόλη μας “σκόνταψε” επάνω στην ατολμία του Δημάρχου να επιβληθεί σε πρόσωπα και καταστάσεις που δημιούργησαν ένα περιβάλλον αγκύλωσης και προσπάθειας πολιτικής μείωσης όσων πραγματικά επεδίωξαν να φέρουν την αλλαγή στο Δήμο.
Πιστός στη δέσμευσή μου προς τους δημότες του Αγίου  Δημητρίου  δηλώνω κατηγορηματικά ότι θα παρακολουθήσω με ενδιαφέρον  τις πολιτικές εξελίξεις στην πόλη μας παραμένοντας πάντα στη διάθεση των συνδημοτών μας, με γνώμονα τη διαφάνεια και την ειλικρίνεια.
Επίσης θα ήθελα  να υπογραμμίσω ότι στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου θα ψηφίζω σύμφωνα με τη συνείδησή μου, το συμφέρον των δημοτών και τις επιταγές του δικαίου.
Με τιμή
Γεώργιος Σταματόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος
Επιθεωρητής του Υπουργείου Οικονομικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου