24/4/12

ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΙΤΑ ΣΤΑ ΧΡΕΗ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ...


«Δεν πλήρωνα τα χρέη, για να μην απολύσω», δηλώνει ο ιδιοκτήτης των Bodyline


Προθεσμία για το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου, ζήτησε και έλαβε από το αυτόφωρο δικαστήριο ο ιδιοκτήτης των κέντρων αισθητικής Bodyline-Silhouette, Λέων Σ. Λεβής, ο οποίος συνελήφθη για οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους 625.663,47 ευρώ.
Ο 72χρονος ιδιοκτήτης του ινστιτούτου αδυνατίσματος οδηγήθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο και, στη συνέχεια, τον παρέπεμψε στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο.
Ο δικηγόρος του 72χρονου, αφού ζήτησε την προθεσμία για να απολογηθεί ο πελάτης του, τόνισε πως ο κ. Λεβής είναι θύμα της οικονομικής κρίσης.
Όπως είπε, ο πελάτης του προτίμησε να καθυστερήσει την αποπληρωμή των οφειλών του προς το Δημόσιο, για να μην αφήσει στο δρόμο 200 εργαζόμενους, ενώ προσκόμισε στο δικαστήριο και λίστα με την ακίνητη περιουσία του πελάτη του, λέγοντας πως μόνο ένα από τα ακίνητα αυτά, αν εκποιηθεί, μπορεί να λυθεί άμεσα το θέμα των οφειλών του.
Ωστόσο, δεν προέβη στην κίνηση αυτή, διότι αυτήν την περίοδο δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για την αγορά ακινήτων. Τέλος, δεν έχει ζητήσει να μπει σε καμία διαδικασία διακανονισμού, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσής του

2 σχόλια:

  1. ο Κος Λεβη ιδιοκτητης των BODYLINE υποστηριξε οτι δεν πληρωνε το δημοσιο για να μην απολυσει τους εργαζομενους του.ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ ουτε το δημοσιο πληρωνει ουτε τους εργαζομενους.Η τακτικη του ειναι να αφηνει τους εργαζομενους απληρωτους για μηνες και να αναγκαζονται να φευγουν μονοι τους ειτε υπογραφοντας εικονικες απολυσεις ειτε κανοντας επισχεση εργασιας.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΕ ΟΣΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ.Το ιδιο κανει τωρα και στο καταστημα bodyline στο ΝΤΕΠΩ της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.Και εχει παντα βοηθους του τους καλα πληρωμενους απανθρωπους διευθυντες.Οι οποιοι προσβαλλοντας,μειωνοντας και καταπατωντας την προσωπικοτητα των υπαλληλων τους αφηνουν απληρωτους ωστε να τους εξαναγκασουν να φυγουν.Εγω ξερω οτι μονο οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ λειτουργουν ετσι.Επιτελους ας ανοιξουν τα ματια τους οι επιθεωρησεις,οι εφοριες,οι δικαστες, νομοι υπαρχουν ας τους εφαρμοσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειμαι εργαζομενη στα bodyline στο Ντεπω.Ο Λεβη εβγαλε πολλες χιλιαδες Ευρω,τωρα στην κριση δεν θελει να χασει τιποτε.Ετσι προτιμα να αφησει απληρωτο το προσωπικο.Το σχεδιο ειναι το εξης: α)η διευθυντρια μεταφερεται σε αλλο καταστημα (στη Τσιμισκη,στο κολπο και αυτη βεβαια)
    β)παιρνει μαζι της τα ατομα που ξερουν να πουλανε προγραμματα
    γ)αποδυναμωνει το καταστημα απο καλους και βαρβατους πελατες και τους μεταφερει στη Τσιμισκη,με το προσχημα μιας νεας θεραπειας που μονο εκει γινεται,!!!!
    δ)αφηνει απληρωτο το προσωπικο γιατι ταχα το καταστημα δεν εχει εσοδα αφου δεν πουλαει.....
    και αφου εξαντληθουμε οικονομικα, ψυχολογικα και δεν συμμαζευεται μας προτεινει η ιδια να κανουμε ΕΠΙΣΧΕΣΗ για να παρουμε τα χρηματα μας. Μεταχειριζονται διαφορους τροπους για να απογοητευτουμε και να φυγουμε μονοι μας αφηνοντας πισω μας και τα δικαιωματα που στα τοσα χρονια δουλειας (πολλες κοπελες πανω απο 10 και 15 χρονια)εχουμε αποκτησει,αλλα και τα δεδουλευμενα τεσσαρων μηνων.
    Χωρις την ελαχιστη τσιπα παει να μας παρουσιαστει φτωχος!!!! Ποιος;ο Λεβη!!!που τα δυο καταστηματα στην Τσιμισκη και στο Βαρδαρη κανουν 120.000 και 140.000 τζιρο το καθενα αυτες τις εποχες!!! Αλλα για να δωσει τα δεδουλευμενα των υπαλληλων του ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΗ Ζ....
    δ/ντρια ΘΑ ΤΑ ΒΡΗΤΕ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ τιποτε δεν μενει ατιμωρητο υπαρχει και Θ.δικη.
    Ουτε τα μοντελακια που αγοραζεις κ.Ζ.... απο την δικη μας δουλεια ουτε η γραβατα κ.Λεβη σας κανουν ανθρωπους.
    Και αλλαξε το μηνυμα που εχεις βαλει οταν ανοιγει ο υπολογιστης. Ακουστε κυριοι αναγνωστες για να γελασετε:
    ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ χα..χα..χα..
    (αυτο ειναι το μηνυμα του Λεβη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή