21/5/10

Π. ΚΟΝΣΟΥΛΑΣ: «Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΗΛΩΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕ ΩΣ ΝΟΜΙΜΗ!!!»

1. «Στην πόλη του Βύρωνα δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διαφημιστική πινακίδα...» ισχυρίζεται η Δημοτική Αρχή Χαρδαλιά! ...φαίνεται ότι ο Δήμαρχος ζει σε εικονική πραγματικότητα, διότι οι Βυρωνιώτες και οι Βυρωνιώτισσες μετράνε καθημερινά πάνω από 60 παράνομες πινακίδες επί της Λ. Κατεχάκη στα διοικητικά όρια του Δήμου Βύρωνα.

2. «Αρμοδιότητα επί των πινακίδων της Λ. Κατεχάκη έχει η Περιφέρεια...» ισχυρίζεται η Δημοτική Αρχή Χαρδαλιά! ...η Ελλάδα έφτασε στο σημερινή απελπιστική κατάσταση από ανεύθυνο-υπεύθυνους που παίζουνε το “παιχνίδι” των αρμοδιοτήτων επιτρέποντας στα λαμόγια, τους διαπλεκόμενους, τους διεφθαρμένους και τους παράνομους να λυμαίνονται την δημόσια περιουσία και γη.

3. Δεδομένης της επί 8ετία --σκόπιμης ή μη-- αδιαφορίας, απραξίας και αναποτελεσματικότητας της Δημοτικής Αρχής Χαρδαλιά, η Δημοτική Παράταξη «Βύρωνας: Ανάπτυξη-Προοπτική» αναγκάστηκε να υποκαταστήσει την Δημοτική Αρχή με “δείγμα γραφής” που ήδη έφερε αποτελέσματα:
Ήδη οι διαφημίσεις αφαιρούνται και οι πολίτες αντικρίζουν “λευκές” πινακίδες!
Ήδη δρομολογείται η αποξήλωση του συνόλου των παράνομων πινακίδων!

Αυτό που μετράει είναι η αποτελεσματικότητα! Και η αποτελεσματικότητα είναι προϊόν υπεύθυνης, έντιμης, και αξιόπιστης δέσμης ενεργειών μας που εκτός από την αποξήλωση πινακίδων και την “ακτιβιστική” ανάρτηση πανό διαμαρτυρίας με στόχο την ενεργοποίηση των πολιτών και την κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων, περιλαμβάνει συνεργασία τόσο με την κυβερνητική πρωτοβουλία του «Χωρίς Παράνομες Διαφημιστικές Πινακίδες» (http://www.illegalsigns.gov.gr/) όσο και με την Περιφέρεια Αττικής και το Υπουργείο Υποδομών (Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11/15-4-2010).

4. «Ο Παναγιώτης Κόνσουλας διαφήμιζε το κατάστημα του σε παράνομη πινακίδα...» ισχυρίζεται η Δημοτική Αρχή Χαρδαλιά! Kαι με “τεχνική παραπλάνησης” παρουσιάζει φωτογραφία δημοτικής(!) διαφημιστικής πινακίδας τύπου προστατευτικού κιγκλιδώματος σαν αυτές που μισθώνει.

Ο Μέντορας της Λάσπης του Ψεύδους και του Λαϊκισμού θα έπρεπε να έχει συνειδητοποιήσει ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ότι οχτώ χρόνια είναι αρκετά για να αντιληφθούν οι πολίτες της πόλης τόσο την ποιότητα του ανθρώπου όσο και την αλήθεια πίσω από τις τεχνικές
παραπλάνησης και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα...ενός Δημάρχου που τα καλοκαίρια «σβήνει» φωτιές στον Υμηττό μαζί με τον προσωπικό του οπερατέρ!!!

Σε δήλωση του ο Παναγιώτης Κόνσουλας τόνισε:

«Το θράσος της εκνευρισμένης και πανικόβλητης Δημοτικής Αρχής Χαρδαλιά --που σύρεται από την δημοσκοπική της κατρακύλα-- έφτασε στο σημείο, υπό καθεστώς άκρατου λαϊκισμού, να με κατηγορήσει διότι εγκαίρως και πριν από όλες ξήλωσα τις δικές της, παράνομες δημοτικές διαφημιστικές πινακίδες στη Λ. Κατεχάκη, που σημειωτέον ουδεμία σχέση έχουν με τις γιγαντιαίες παράνομες διαφημιστικές πινακίδες τύπου “πίζα” των εταιριών υπαίθριας διαφήμισης. Πινακίδες τις οποίες επίσης ξηλώνουμε συστηματικά σε αντίθεση με την άπραγη Δημοτική Αρχή. Πινακίδες εταιριών για τις οποίες βουίζει ο τόπος ότι διακινούν μαύρο χρήμα με συναλλαγές κάτω από το τραπέζι και “απειλούν” όσους πρωτοστατούν στην αποξήλωση τους ότι διαθέτουν δημάρχους “υπαλλήλους” οι οποίοι προστάτευαν, προστατεύουν, και θα προστατεύουν τα συμφέροντά τους. Τον προκαλώ να τους διαψεύσει, όχι στα λόγια, αλλά ερχόμενος να ξηλώσουμε μαζί τις εναπομείναντες πινακίδες.

Ξεκινώντας εδώ και χρόνια (και όχι πριν λίγες ημέρες... όπως ψευδώς και σκοπίμως αναφέρει η συκοφαντική ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Χαρδαλιά) πρώτα από όλες και με εντολή μου, αποξηλώθηκε κάθε είδους διαφημιστικό πλαίσιο τύπου χαμηλού προστατευτικού κιγκλιδώματος πεζοδρομίου επί της Λ. Κατεχάκη, τα οποία σημειωτέον είχα ενοικιάσει ως επαγγελματίας-καταστηματάρχης της πόλης μας, όχι από τους βαρόνους της παράνομης υπαίθριας διαφήμισης και των γιγαντιαίων πινακίδων τύπου “πίζα”, αλλά από την Δημοτική Αρχή --η οποία φέρει την ευθύνη της νόμιμης τοποθέτησης τους(!)-- και συγκεκριμένα με ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης και τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών της Δημοτικής Επιχείρησης στην οποία προεδρεύει ο Δήμαρχος.

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι η Δημοτική μας Παράταξη δεσμεύεται υπεύθυνα, έντιμα, αξιόπιστα, ότι τον αγώνα που ξεκινήσαμε με ενεργούς πολίτες του Βύρωνα το 2006, θα τον ολοκληρώσουμε με την αποξήλωση κάθε παράνομης διαφημιστικής πινακίδας επί της Λ. Κατεχάκη είτε ως Αξιωματική Αντιπολίτευση σήμερα, είτε οριστικά ως Δημοτική Αρχή τον Νοέμβριο του 2010.»


Λόγια χορτάσαμε.

Η λάσπη δεν πιάνει πια... Πάμε για δράσεις, για έργα, για αποτελέσματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου