10/5/10

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ


Ανεβαίνει ο πυρετός της προεκλογικής αντιπαράθεσης των υποψηφίων.

Με επίκεντρο την αδιαφάνεια, την αδράνεια και την λαϊκή οργή εν’ όψει οικονομικής κρίσης.

Γλυφάδα, πόλη του φωτός και της χλιδής, μοιάζει με μικρή Ελβετία, μόνο που τα κότερα θα πληρώσουν αργότερα.Αυτοί που θα πληρώσουν πιο σύντομα είναι η διοίκηση του
Γ. Θεοδωρόπουλου και της ομάδας του. Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης τους κατηγορούν και καταγγέλλουν πάσης φύσεως σχόλια. Ο Δήμαρχος στις προσεχείς εκλογές για να μπορέσει να ξαναπάρει τον δήμο, θα πρέπει να παρουσιάσει τα έργα που δεσμεύτηκε προεκλογικά, να πείσει τους συμπολίτες του για όλα όσα ακούστηκαν και τέλος να ενώσει την διαμελισμένη ομάδα του. Με λίγη καλή προσπάθεια μπορεί και να τα καταφέρει. Ο δήμαρχος είναι χαμηλών τόνων και σίγουρα προσπάθησε για το καλύτερο.
Η αντιπολίτευση από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, με τον Κ. Κόκκορη, δείχνει ότι πάει καλά αυτή την τετραετία, συμμετέχει ουσιαστικά, προτείνει, διεκδικεί συγκρούεται, αλλά κυρίως κάνει δυναμική αντιπολίτευση. Ο παλιός λένε είναι αλλιώς και ο νέος είναι ωραίος, τώρα σε πια κατηγορία να βάλουμε τον ανεξάρτητο υποψήφιο Σ. Λανδράκη και πρώην δήμαρχο, ας το αφήσουμε στην κρίση σας

Καλή παρουσία ως αντιπολίτευση, ξέρει να πιέζει και να διεκδικεί , είναι αυτό που λένε παίζει στα δάχτυλα την πολιτική. και τους πολιτικούς.

Μ. Φιλλόπουλος, ευγενής αλλά και πολύ έξυπνος άνθρωπος,, έχει καλό πολιτικό λόγο και ουσιαστική συμμετοχή στα προβλήματα της πόλης του. Υποστηρίζει στο βαθμό που του αναλογεί ως αντιπολίτευση, το συμφέρον των πολιτών

Και τέλος ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ο. Παπαδόπουλος, πρώην Αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας στην διοίκηση του Γ. Θεοδωρόπουλου.

Πολύ γρήγορα κέρδισε θετικά σχόλια και από τον κόσμο και από τον τύπο, με την στάση του απέναντι στην διοίκηση. Η σύγκρουση και η παραίτηση τον έφεραν στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων.

Οι κόντρες και οι τρικλοποδιές, θα παίξουν τον πρώτο ρόλο.

Πάντως το ΠΑΣΟΚ στη Γλυφάδα έχει συσπειρωθεί, σε αντίθεση με την Ν.Δ που βρίσκεται υπό διάλυση.


Προφιλ υποψηφίων:

1 σχόλιο:

  1. Τελικά ζούμε σ' ενα δήμο ιδιοκτητών και όχι πολιτών. Το όριο των ενδιαφερόντων μας είναι η γκαραζόπορτά μας (αν έχουμε)αλλιώς η πόρτα του διαμερίσματος.
    Δήμος που σημαίνει "δημόσιος χώρος", "σεβασμός" για τον άνθρωπο που θέλει να ζει την καθημερινότητά του με ποιότητα και αξιοπρέπεια(δηλαδή όλους) δεν υπάρχει.

    Ο δήμος είναι για τα κατοικίδια που έχουν τις πλατείες και τα πεζοδρόμια για να κοπρίζουν και για την αγία ιερά μητρόπολη που τέρπεται με ύμνους ψαλτών σελέμπριτι.

    Α! να μην παραλείψω τους φανατικούς αναγνώστες των περιοδικών lifestyle που κι αυτοί πια μένουν ανικανοποίητοι αφού με την κρίση οι βιτρίνες των καταστημάτων αδειάζουν η μία μετά την άλλη, και πασαρέλα σαν του Κολωνακίου δεν θα γίνουμε ποτέ!

    Αν έχει κανείς να προτείνει κάτι καλύτερο απ' αυτά που έχουμε δει ως τώρα ας μου πει να τον ψηφίσω.
    ---STATA---

    ΑπάντησηΔιαγραφή