20/6/10

Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ




Όλα αναμένεται να κριθούν μέσα στο επόμενο Δεκαπενθήμερο.


Σοβαρές διαφωνίες βουλευτών αλλά και υπουργών απειλούν τη συνοχή του ΠΑΣΟΚ

Πρόκειται για δραματικές αλλαγές που όπως λένε πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα καταγραφούν στην ιστορία ως η πιο μελανή σελίδα του κόμματος. Θα προκαλέσουν, όπως υποστηρίζουν μη αναστρέψιμη ζημιά και θα οδηγήσουν αναπόφευκτα στην απαξίωση του ΠΑΣΟΚ και τη συρρίκνωση του.

Όμως ο πρωθυπουργός και οι στενοί του συνεργάτες είναι κατηγορηματικοί. Οι αλλαγές πρέπει να γίνουν για να σωθεί ο τόπος. Θα είναι επώδυνες αλλά δε θα πλήξουν τη φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ γιατί αφ ενός είναι έκτακτες και αφ ετέρου θα συμπληρωθούν από τα θεσμικά όπως ο Καλλικράτης , οι αλλαγές στο χώρο της υγείας, της παιδείας στο νόμο περί ευθύνης υπουργών που θα δείξουν το πραγματικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ.

Έτσι ο πρωθυπουργός θα ζητήσει από όλα τα στελέχη του να στηρίξουν τα σκληρά μέτρα που έρχονται συνεκτιμώντας το σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής. Αν υπάρξουν μείζονες αντιδράσεις ο Γ. Παπανδρέου δε θα διστάσει να προκαλέσει εκλογές το φθινόπωρο μαζί με τις δημοτικές. Ήδη συνεργάτες του ανέλαβαν να κονιοποιήσουν αυτή τη "γραμμή" και να καλέσουν τους βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου